allroad Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Salutare, de ceva timp sunt posesorul unui L200 din 2005 si in urma unei revizii generale am descoperit un mic joc in semicaseta directie(cea de pe lonjeronul dreapta) Masina are 130.000 km cu carte service,cumparata de la Mit Motors Romania. Am despivotat levierul semicasetei si la o lovire usoara cu pumnul in levier,are un zgomot de ''FIER PE FIER". Cred ca o bucsa din semicaseta are ceva uzura,parerea mea. Astept si parerea voastra. Se gaseste Kit de reparatie pentru semicaseta? Se gasesc bucsi pentru amortizoare spate? L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: Joc semicaseta directie salutare eu de exemplu anul trecut am schimbat o semicaseta in mai si una in octombrie. evident ca pe prima am schimbat-o in garantie intrucat si furnizorul si service-ul erau acelasi si am avut garantie si la piesa si la montaj. de atunci nu mai am batai la semicaseta. kit nu am gasit in oferta dar sincer mai bine pe original ca macar nu mai ai probleme dupa. stima :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: Joc semicaseta directie Orice atelier de strungarie poate sa iti repare semicaseta.Eu recent am reparat o semicaseta la un terrano care este cam la fel cu a ta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BULACHEL Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Joc semicaseta directie Astăzi am comandat una. 350 lei. Cred că merită schimbată cu una nouă. Mașina mea are 250000 Km. şi nu a fost schimbata niciodată. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate