alexfunm Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Salut! Am o bataie puternica in cutie la mersul cu spatele (marsarier). Se aude si se simte chiar si cand e calcat ambreajul si masina ruleaza in spate. In fata totul e ok. Are chit SYE, si nu mai retin daca si inainte facea asa. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: cutie de viteze yj 4.0 țacanita Da de unde stii ca se aude din cutie si nu din reductor spre exemplu ?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Re: cutie de viteze yj 4.0 țacanita :wink: nu stiu. banuiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: cutie de viteze yj 4.0 țacanita Si ??????????????????? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: cutie de viteze yj 4.0 - zgomot la mersul inapoi Salut verifica si crucile de la cardan spate e posibil sa ai joc ,eu de ex nu aveam joc mare si cand dadeam in spate trosnea si se balbaia la mersul in spate de la cruci .De cand le-am schimbat liniste .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate