xxl_994 Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 (editat) buna seara/dimineata!!!sunt posesor de pajero de ceva timp dar in ultimul timp am observat o chestie ciudata la rotile din fata...unghiul de cadere al rotii este pozitiv,adica partea de jos a rotii bagata inspre interior iar partea de sus iesita inspre exterior.nelamurirea mea ar fi urmatoarea,s-ar putea sa se fi indoit bratele?sau alta ar fi prolema?se poate regla cumva unghiu respectiv sau doar schimbarea bratelor ar fi singura solutie?multumesc anticipat pentru raspunsuri!:) jos am atasat o poza editata in graba dar se vede care ar fi problema! Editat Iulie 14, 2014 de xxl_994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 (editat) Re: unghi cadere roata pozitiv Sa se strambe bratele? Si la fel de mult ambele? Greu de crezut... dar bucse mai au bratele astea? De cand nu a mai vazut un mecanic suspensia masinii asteia? Ia pune un ochi competent sa arunce o privire pe-acolo, sigur se vede ceva... si unghiul ala e reglabil... Editat Iulie 14, 2014 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxl_994 Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: unghi cadere roata pozitiv Sa se strambe bratele? Si la fel de mult ambele? Greu de crezut... dar bucse mai au bratele astea? De cand nu a mai vazut un mecanic suspensia masinii asteia? Ia pune un ochi competent sa arunce o privire pe-acolo, sigur se vede ceva... si unghiul ala e reglabil... nu bate nimic in partea din fata,deci banuiesc ca ceva bucse mai sunt la brate,oricum o sa merg maine cu masina la un baiat sa arunce o privire sa vada ce mai are si ce nu.precizez ca niciodata nu au fost verificate bucsele respective,deci tot ce ii posibil ca ele sa nu mai existe deloc,avand in vedere ca masina circula 80% din timp in off-road si nu a avut parte de nici o revizie la suspensie .revin maine cu noi informatii!multumesc de raspuns!:wink: Dar unghiul respectiv cum se poate regla? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: unghi cadere roata pozitiv Salut,unghiul se regleaza cu distantiere intre axul basculei superioare si sasiu. Daca este cum ai tu, mai pui,daca este invers ,mai scoti sau stringi barele de torsiune Masina din fabrica are pe fiecare bascula 2 calareti ca distantieri Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxl_994 Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: unghi cadere roata pozitiv Salut,unghiul se regleaza cu distantiere intre axul basculei superioare si sasiu. Daca este cum ai tu, mai pui,daca este invers ,mai scoti sau stringi barele de torsiune Masina din fabrica are pe fiecare bascula 2 calareti ca distantieri multumesc de explicatie cristiblondu!dar in cazul meu alta a fost problema...fostul proprietar a dus masina la un ''mare meseria'' si a modificat bratele de jos!adica le-a taiat si le-a sudat la loc,facandule mai scurte(nu cunosc motivele),iar cu timpu sudura respectiva a cedat,ma mir ca nu am ramas fara roti:oo...am descoperit o lucrare de mare ''meserias'' pe acolo,oricum problema s-a rezolvat cu 2 brate de la dezmembrari:banana Multumesc petru explicatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: unghi cadere roata pozitiv Vai de viata mea... probabil a scurtat niste brate mai lungi... daca afli cine e impusca-l pe loc, sa-i curmi suferinta. Lasand gluma la o parte, important e ca s-a rezolvat. Deci se poate inchide zic eu... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate