Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calculator consum plus alte unelte pe Businesss 2013 1.5 110 4wd

NicorescuBogdan

Postări Recomandate

Va salut, voi fii scurt si la obiect.

sunt posesorul unui Duster 1.5 Dci 110CP 4wd Business si sunt interesat daca se poate adapta la computerul de bord sa calculeze consumul etc.... Business-ul a venit fara aceasta dotare. Astept raspunsurile Dumneavoastra

Show must go ON:j
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Calculator consum plus alte unelte pe Businesss 2013 1.5 110 4wd

Salut .Si eu am tot clasa businnes decit ca este benzinar .Eu la fiecare plin resetez la o km sa vad consumul .Nu cred ca se merita sa pui calculator de consum .Poti sa vezi decit citi l ai in rezervor si asta sa fie pe plan drept ca altfel da eroare .Si gradatiile joaca ba urca ba coboara nu te poti baza pe ele .Cea mai tare faza ca ii fac plinul pina in gura si citeodata ultima linie nu se aprinde .

Editat de florin1
Link spre comentariu

...pai are sau nu computer de bord, ca eu unul nu am inteles...

Daca nu are de loc, iti rebuie alt ceas, o maneta cu comanda, si niste fire trase prin masina. Cel putin asa este la Logan, banuiesc ca Dusterul impartaseste aceleasi "matze"...

L.E. Ceasul se poate modifica contra unei sume modice cu ceasul tau la schimb, maneta se cumpara, iar modificarile se pot face de cineva priceput, cu tot cu schimbarea ceasului in cca. o ora. De ce nu intri pe un forum de Dacia, sigur te descurci dupa 10 minute de cautari.

Editat de detail
Link spre comentariu

ScanGauge este raspunsul la problema ta. Sau un adaptor OBD2 cu interfata BlueTooth sau WiFi si un telefon/tableta cu Android pot face (cam) aceleasi lucruri.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru inventivitate, dar masina e in garantie, nu pot face modificari, speram ca se poate schimba de la ei, pur si simplu cu o interfata de Laureate.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru inventivitate, dar masina e in garantie, nu pot face modificari, speram ca se poate schimba de la ei, pur si simplu cu o interfata de Laureate.

ScanGauge nu-ti afecteaza in vreun fel garantia. Dar ma rog...tu stii mai bine.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

ScanGauge este raspunsul la problema ta. Sau un adaptor OBD2 cu interfata BlueTooth sau WiFi si un telefon/tableta cu Android pot face (cam) aceleasi lucruri.

Va multumesc pentru raspuns. Nu la produsul recomandat de dumneavoastra am facut referire cu pierderea Garantiei, am facut referire la modificarile sugerate de colegul de mai sus

Link spre comentariu

Mai e ceva ce te mai poate ajuta si anume o interfata OBD2 cu bluetooth, si o tableta/telefon cu android. Am renuntat pentru moment la ScanGauge, si iata ce a iesit:

20140726_141918.thumb.jpg.6e76a1007640677d147a4dc3434379ee.jpg

20140726_141937.thumb.jpg.d5b9f415a6d319a9e05b34c4cc9677df.jpg

Eu am gasit o consola cu dedicatie pentru masina mea, dar sunt pe aici pe forum destui care stiu sa mestereasca ceva din fibra de sticla de zici ca a facut-o fabrica...si asa te poti alege si cu navigatie in masina, spre exemplu.

NADS Fitted

Link spre comentariu

cred ca nu e nimeni mai in masura sa-ti spuna decit o reprezentanta dacia. mergi la ei si intreaba-i daca se poate face asta.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Va multumesc pentru raspuns. Nu la produsul recomandat de dumneavoastra am facut referire cu pierderea Garantiei, am facut referire la modificarile sugerate de colegul de mai sus

pai daca tot ti frica de pierderea garantiei,da o fuga la ei si intreaba-i ce si cum.poate obtii rezolvarea chiar de la ei

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Masinile astea au toate acelasi UCH (Unitate Control Habitaclu), functie de echipare se pot activa anumite functii si exista anumite cabluri si elemente "hard" in plus.

In cazul de fata la bord nu ajunge semnalul de debit din ECU injectie (Electronic Control Unit) si nici semnalul din butonul de schimbare al functiilor computerului de bord (buton care nu exista pe echiparile inferioare), si lipseste chip-ul din ceasul de bord, deci orice modificare din soft nu se poate executa...

Acum despre garantie ce sa spun, eu am resoftat (rescriere ECU motor +20CP) masina cu care umblu zilnic la munca ( un Logan Pickup dci ) la 3500 de km, si i-am adaugat functiile pe care tu le doresti si alte multe modificari in primele 6 luni, am modificat suspensia si franele dupa un an si ceva. L-am adus la nivel de Laureate, echipare indisponibila pe Pickup.

Mi-am asumat un risc calculat si se pare ca am avut de castigat, masina are 150.000 fara probleme in garantie sau post...

Editat de detail
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

La acest tip de automobil dc 110 indicatorul de nvel combustibil functioneaza 100% !? cel putin la mine este ceva cam ca la 1310 !!:bc

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Va salut, voi fii scurt si la obiect.

sunt posesorul unui Duster 1.5 Dci 110CP 4wd Business si sunt interesat daca se poate adapta la computerul de bord sa calculeze consumul etc.... Business-ul a venit fara aceasta dotare. Astept raspunsurile Dumneavoastra

se poate ...uite aici si nu e scump http://www.imbunatatiri-logan.tk/

si intri la sectiunea computer bord ;)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare