mac01 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Ce facultati recomandati unei fete in ziua de azi? Mutumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Ce facultati recomandati unei fete in ziua de azi? Mutumesc. teologia... sigura si banoasa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Re: Facultate Foarte tare! :ha: N-o vad pe fata mea in haine de maicuta. E pacatoasa. Altceva? Editat Iulie 15, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate O sa umplem 4-5 pagini de misto-uri daca nu ne spui la ce liceu studiaza, ce materii ii plac, a luat BAC-ul, cu ce nota? Daca nu, ce medie anuala are, hobby-uri... Asta asa minimal, probabil va veni Younutz sa te intrebe de ce nu ai pus poze si nr. de telefon, dar eu nu l-as baga in seama. :ha: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Drept , stomatologie , stiinte politice. Depinde si de fata. Daca este infipta si se integreaza usor in lumea contemporana , chestii de comunicare , marketing , management , etc , labareli din astea care te fac Proiect Manager si nu trebuie sa stii nimic decat sa invarti cuvinte si sa dai impresia angajatorilor ca pui la munca niste sclavi de pe plantatia lor . Astea sunt cel mai banoase , dar trebuie sa nu aiba simtul ridicolului. Daca il are , isi da demisia . Oricum , facultatea conteaza putin in ziua de azi. Conteaza specializarile postuniversitare. Master-uri in toate domeniile , plimbari in strainatate pe banii scolilor si pe ai tai :grin: , Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Cum mi-am sfatuit prietenii, rudele ce au copii ce au dat BAC-ul in ultimii 3 ani: Vezi ca in Emiratele Arabe Unite, universitati americane si britanice si-au deschis "reprezentante". Am un coleg american care si-a trimis copilul la NYU in Abu Dhabi pentru ca: 1. Se dau burse foarte generoase si usor de obtinut. 2. Profesorii ce predau sunt americani sau britanici si predau la acelas nivel ca in tara mama. 3. Diploma are exact aceeasi valoare. 4. Daca nu obtii bursa, este foarte usor sa iti gasesti de munca. 5. Caminul studentesc arata ca un hotel si conditiile de caza sunt excelente. 6. Iti poti face multe conexiuni peste tot in lume cu oameni cu multi bani. 7. O experienta extraordinara de viata. O alta facilitate o reprezinta faptul ca o parte din universitati, NYU este una dintre ele, organizeaza, inainte de interviul de admitere o excursie in Abu Dhabi, se prezinta universitatea, obiceiurile arabe, ti se axplica foarte clar ce si cum se va intampla pe parcursul studiilor, cateva nopti in desert si cateva participari la cursuri. Eu, daca as avea copil acolo l-as trimite. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate ... Abu Dhabi pentru ca: 1. Se dau burse foarte generoase si usor de obtinut. 2. ... 3. ... 4. Daca nu obtii bursa, este foarte usor sa iti gasesti de munca. 5. Caminul studentesc arata ca un hotel si conditiile de caza sunt excelente. 6. Iti poti face multe conexiuni peste tot in lume cu oameni cu multi bani. 7. O experienta extraordinara de viata. ... organizeaza, inainte de interviul de admitere o excursie in Abu Dhabi, se prezinta universitatea, obiceiurile arabe, ti se axplica foarte clar ce si cum se va intampla pe parcursul studiilor, cateva nopti in desert ... Cred ca ma mai apuc de o facultate!!! :top :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Medie clasa 12: 9,80 Rezultate la bac: 10 mate, 8,20 romana, 8,75 info Medie bac: 8,98 Acum suntem la ploiesti la fac de inginerie petrol si gaze, depunem dosarul. Mai vrem si alte facultati cu domenii banoase :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Da' pe fata ai intrebat-o ce ar vrea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Si ea e indecisa, nu prea stie incotro s-o ia, pe ce domeniu sa mearga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate da, grea decizie. mai am 5 ani pina acolo :grin: bafta! important nu e ce facultate face, ci unde va lucra dupa... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Re: Facultate Da' pe fata ai intrebat-o ce ar vrea? :grin: nota 10 ... "banoase" sunt si cele puse inaintea petrolului... vezi la universitate... parerea mea este insa, sa se imprieteneasca cu electricitatea, ca, treaba cu petrolul este pe sfarsite ... respect, bogdan_g Editat Iulie 15, 2014 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Cand eram mic doream sa ma fac cowboy . Am mai crescut putin si am vrut pilot militar. Cu putin inainte de revolutie ma doream securist de frunte . Dupa revolutie am vrut sa ma apuc de afaceri . Habar nu am avut ce vreau sa fac cu adevarat. Nici acum nu stiu . Asta cu "aplecarea" vine din alte filme. Nu dau vreun procent pentru ca nu cred ca s-a facut o asemenea statistica , dar foarte multi copii habar nu au ce cariera doresc sa aleaga. Acum as vrea sa ma fi facut notar. Sa frec menta si sa am BANI MULTI ! Am cateva pasiuni care imi fac placere si de care ma tin de ani buni. As renunta la toate pentru bani . "Sa cada bani din cer" cum zic versurile dintr-o melodie contemporana. Sa pot calatori unde vreau eu , pe tot globul , sa nu ma uit in buzunar de cate ori platesc facturi , sa nu ma stramb de cate ori alimentez la pompa. Si asta , s-ar putea materializa doar dintr-o profesie care sa aduca bani cu nemiluita. Restul este CAN-CAN. Cauta-i fetei o facultate de unde poate profesa in domenii care ii aduc bani . Daca se face profesoara o sa moara de foame . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate cred ca cel mai bine ar fi sa o lasi pe ea sa descopere ce vrea...orice facultate ar face , daca nu are pasiune in a o profesa , va deveni un execuntant mediu cu rezultate medii,iar in timp va regreta. ...si felicitari pt. rezultatele obtinute! Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dracula Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Ceva interesant ar fi Facultatea de Automatică și Calculatoare sau Electronică si Telecomunicații ,dar fata mea mai are 4 ani pana la pasul asta :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Cam tarziu, bre, cautati voi profil, zic eu. Rangerul fordist nu zice rau. Noi stim CE VREM NOI sa ajunga fata noastra (notar evident :grin:, de unde mielu' scot suta de mii de euro, nu stiu), sa vedem daca-i va conveni si ei, anterior momentului deciziei. Mai avem 4 ani pana atunci. Pana una-alta, a intrat pe poz. 11 la liceul Gheorghe Lazar, cu 9.78 media de admitere la examenul de capacitate. Ma laud si eu, ce sa fac, am si cu ce:h5:h5 Pentru cine nu stie, colegiile Tudor Vianu, Sfantul Sava si Gheorghe Lazar sunt primele 3 din Bucuresti, nu neaparat in ordinea asta, in functie de profil. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Re: Facultate Acum am venit de la Ploiesti. Omor pe locuri si nu alta. Din ce am auzit ar fi cam treizeci pe un loc. Cred ca media de bac decide. Sa vedem. Nu-i prea place ca este departe de casa si trebuie sa stea la camin sau sa-i gasesc ceva de inchiriat. Destul de greu cu distanta asta, mai ales ca facultatea cu tot cu master dureaza sase ani. @ Giorgel: Problema se dezbate din ianuarie dar nu s-a lamurit nici pana acum. @ koais; Merci pentru idee, dar daca aveam bani s-o sustin o trimiteam la Birmingham. @ dragoslav; Multumesc, Mai vrea sa depuna dosarul la politehnica; Fac de antreprenoriat, ingineria si managementul afacerilor-F.A.I.M.A, Fac de inginerie aerospatiala, Fac de inginerie electrica. Se gandea la facultatea de informatii dar trebuie sa mai astepte un an (examenul se tine in primavara) si trebuie toceala multa la istorie. Ea nu s-a axat pe istorie. De facultatea de agricultura stie cineva ceva? Merita? Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Orice sfat este binevenit. Le; dreptul si medicina nu-i plac, iar in fata calculatorului ar vrea sa stea cat mai putin timp posibil. Editat Iulie 15, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate Daca vrei petrol si gaze du-te la Universitate la Geologie, specializarea resurse. Este peste petrol si gaze de la Ploiesti si se intra relativ usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Facultate ... Orice sfat este binevenit. Le; dreptul si medicina nu-i plac, iar in fata calculatorului ar vrea sa stea cat mai putin timp posibil. silvicultura, agricultura, farmacie - domenii de viitor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Re: Facultate Importanta decizie (anul asta am trecut si eu prin asta si am ales inginerie mecanica). Cum au spus si altii, trebuie sa-i placa ei. In felul asta obstacolele intampinate vor fi mult mai usor de trecut. Mult succes si felicitari pentru note. PS: cam la toate va sta mult la calculator... La turism v-ati gandit? Editat Iulie 16, 2014 de Astral ....v-ati....... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate