cfantana Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Se vinde Nissan Patrol preparat de concurs. Este Nissanul cu care am castigat campionatul 2013 la clasa open. Dotari si modificari: Rollcage interior si exterior Scaune sport cu centuri in 4 puncte Sparco. Terratrip 202 Plus cu display suplimentar. Statie radio CB + antena 4 proiectoare Led de 2100 lumeni buc -pe fata 1 proiector led-pe spate Suspensie OME: 4 arcuri OME 4 amortizoare OME LTR cu butelii compensatoare au costat 1860 EURO !!! amortizor directie Ironman bucse caster Ome Bare de directie si de conexiune Heavy Dutty din teava diametrul 38 cu grosime de 7mm!! Transmisie: Rapoarte 5.43 -au costat 1200E Blocant spate original Blocant fata ARB-a costat 1170 E si compresor ARB (310 Euro) Roti: Cauciucuri Silverstone 35x11.5x16 (mai merg dar nu pot spune ca sunt in stare buna) 5buc Jante 16 J8 cu ET -30 si cu BeadLock in stare foarte buna 5 buc Troliu fata Warn 8274 cu motor de Warn XP nou,cu solenoid Albricht cu tambur marit,cu kit rebuild original (frana si simeringuri) si cui mainshaf Gigglepin si cu 40 m de plasma Dynema SK70 de 12 in stare foarte buna (troliul nu are mai mult de 4 concursuri la activ si a costat peste 200o Euro) Pe spate am avut un Supewinch dar l-am montat pe noua masina de Extrem,la cerere se poate pune si pe spate troliu. Motor: Turbina Garret cu geometrie variabila si controller electronic Intercooler cu ventilator de Mitsubishi Pajero Pompa modificata cu supapa compensare schimbata. Radiator de apa din aluminiu facut anul trecut la Brasov. Masina are ampatamentul marit la 2600mm,bratele spate sunt lungite si facute din teava serioasa :) Bara Panhard spate este ranforsata. Circuitul te frana de pe spate este cu repartitor racing montat in cabina si este din furtun de teflon cu protectie metalica si cu conectori rapizi. Masina are foarte multe inbunatatiri pastrand totusi baza sanatoasa de Patrol. Ca aspect este tavalita pe toate partile dar este intro stare perfecta de functionare,tocmai ne-am intors de la RAT unde am obtinut locul 2 si masina a mers perfect. A fost intretinuta exemplar si a inghitit vreo 30.000 EURO,s-au schimbat foarte des toate uleiurile si toate bucsele,capete de bara ....tot ce a fost nevoie. Masina are acte. Pretul este de 13.000 EURO negociabil si include inca un Nissan Patrol in 4 usi donator de piese (mai are multe piese pe el) Sunt dispus sa accept si schimburi cu Patrol Y61 de tura in stare impecabila sau Toyota HDJ80 in stare foarte buna. Sunt dispus si la alte variante cum ar fi sa-i pun puntile normale fara blocant fata si sa pastrez troliu 8274 si sa scadem din pret....astept propuneri :) La cerere se poate schimba caroseria,sau se poate face tubulara...... Masina e la mine la garaj (zona republica) si se poate testa acolo. 0744548114 Costin Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Nissan Patrol Y60 preparat de Open Pedigree-ul masinii ar trebui si el cotat macar la 1000 euro, zic eu... doar este masina campioana en-titre! Sau il dai bonus? Spor la vanzare. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Nissan Patrol Y60 preparat de Open Pedigreeul masinii e bonus :))) Ideea e ca se vinde din motiv de nefolosinta,anul asta am folosit-o doar la RAT iar la restul competitiilor am stabilit ca mergem cu masina noua. Multumesc Razvane de sustinere,cei ce se dau in campionat stiu bine masina. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Nissan Patrol Y60 preparat de Open O masina care termina concursurile la care merge si se si claseaza pe podium la aproape fiecare este o masina bine facuta si bine intretinuta. Sunt convins ca cine o va cumpara va fi satisfacut... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: Nissan Patrol Y60 preparat de Open 11500 negociabil sau alte propuneri-schimburi..... Daca in doua saptamani nu se hotareste cineva sa o ia o desfac pentru ca am oferte pe punti,troliu.... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Nissan Patrol Y60 preparat de Open Masina sta degeaba,o singura iesire in 2014 :( Deci sunt deschis la negocieri,propuneri,schimburi.......astept PM-urile voastre :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate