Sony Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Buna ziua. Ma intereseaza sa cumpar un astfel tip de prelata. A gasit cineva de cumparat sau ceva idei de confectionat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Re: Prelata Anti-Grindina http://www.pieseauto.ro/prelata-auto/audi/a4-b6/prelata-auto-anti-grindina-749653208.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: Prelata Anti-Grindina din ce se vede in pozele din anuntul ala, prelata asta minunata e de fapt o husa normala auto (e vreo 40-5RON maxim) si o coala de burete de ala de se pune sub parchetul laminat... deci , sa fie cu indulgenta 100RON costul total al materialului.... ai nevoie de materialul respectiv, o foarfeca si vreo 2 beri reci langa tine.... :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Prelata Anti-Grindina Eu am asa o prelata cumparata din Austria.A costat 75€,parca,dar e de treaba.Preturile sunt intre 55-80€ cel putin si difera in functie de marime (M,L,XL,Suv...etc) In tara am tot cautat,dar degeaba. Prelata asta merita banii pt ca e de calitate.Deasupra,de-a lungul masinii,e din neopren,presupun,deoarece oricat ar ploua masina ramane uscata.Pe laterale are un fel de folie.Jos,in fata si spate,are elastice care o fixeaza pe masina + mai are doua benzi/snururi/legaturi (draku stie cum sa le numesc) care leaga partile laterale in fata si in spate sa nu fie luata pe sus de vant. Partea superioara,cea moale din neopren sau burete,ce-o fi,are avantajul ca nu zgarie masina in cazul in care prelata este trasa dintr-o parte in alta.Eu evit sa trag prelata si o impaturesc frumos.E de recomandat ca masina sa fie curata,cel putin in zona unde e neoprenul,deoarece daca avem mizerie/pietricele putem zgaria vopseaua daca tragem prelata pe masina.Bineinteles ca daca avem un acaret care e zgariat des prin coclauri atunci nu se pune problema.Un alt aspect ar fi ca la montarea husei pe masina ar fi ca masina sa fie uscata pentru ca dupa o vreme prelata ar putea mucegai si atunci am dat banii degeaba. Atasez o poza cu husa/prelata mea. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Prelata Anti-Grindina Cam ce grosime are prelata ta? Apropo de anuntul de mai sus, mi se pare extrem de subtire buretele acela care protejeaza de grindina. Cred ca ar trebui sa fie de 2-3 ori mai gros ca sa aiba vreun efect. Ideea cu husa aceasta e geniala, dar ma mir ca nu e raspandita (doar pe site-uri din state am gasit ceva asemanator, dar la preturi prohibitive, iar la noi pe orice site intri e acelasi vanzator cu cel din anuntul de mai sus). Am si intrebat pe mail la o firma care se ocupa numai cu confectionatul de prelate, dar au zis ca nu se ocupa cu asa ceva, numai cu cele clasice. E drept ca poti sa ti-o faci si tu, dar cred ca o sa iasa ca naiba ;) Daca cineva are mana buna si se inhama la asa ceva, eu sunt primul client pe lista :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Prelata Anti-Grindina Prelata mea are o grosime de 4 mm si e produsa de firma Alpin.(cred ca e nemtesc).Tin sa cred ca rezista bine la grindina.Producatorul spune ca rezista la grindina de 11mm diametru si cu o viteza de pana la 70 km/h.Eu nu am habar despre viteza caderii grindinei :grin: Inca nu am avut parte de grindina dar sper ca daca e sa fie atunci macar sa-mi fie masina acoperita. 1 Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate