wastingtime Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) Salutare, Sunt Silviu, locuiesc in Bucuresti si recent am achizitionat un Jeep Grand Cherokee, 3000cmc, 218 cp, an fab 2007. Vreau sa modific Jeep-ul (nu pentru off-road) incepand din toamna si vreau sa stiu parerea voastra despre unele elemente: 1. Kit inaltare: As vrea sa il inalt, nu foarte mult (50-70 mm) si cautand pe net am vazut diversi producatori iar preturile variaza de la 700 lei la peste 10.000 lei. A montat cineva kituri de inaltare pe Jeep GC dupa 2005? Cum se comporta? Ce producatori recomandati? 2. Trapa: Masina nu are trapa din fabrica. Am gasit unele OK de la Webasto. Se recomanda montarea unei astfel de trape? Daca da, puteti sa recomandati un service? 3. Vopsea mata: aici din ce am documentat, parerile sunt impartite. Daca cineva are masina vopsita cu o culoare mata, astept impresii. 4. Vreau sa ii pun jante noi si alte elemente de caroserie(schimbat grile fata, praguri, etc). Aici, in mare, depinde de gust si buget, dar astept cateva sugestii, daca aveti. Va multumesc si astept parerile voastre. P.S: Scuze daca am postat gresit, dar am cautat pe forum alte thread-uri despre modificare Jeep GC dupa 2005 si nu am gasit. Conform regulamentului, prezentarea pe forum am facut-o in 2012 cand am deschis contul. Editat Iulie 18, 2014 de wastingtime Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 Iti voi raspunde doar legata de trapa. Eu nu as pune trapa pe o masina care nu a fost prevazuta din fabricatie cu asa ceva. O trapa doar pentru pozitia "rabatat" nu prea are utilitate , iar una care sa poate fi complet retractabila , necesita mult prea multe modificari interioare pe plafonier , pentru a iesi ceva profi. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wastingtime Postat Iulie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 Iti voi raspunde doar legata de trapa. Eu nu as pune trapa pe o masina care nu a fost prevazuta din fabricatie cu asa ceva. O trapa doar pentru pozitia "rabatat" nu prea are utilitate , iar una care sa poate fi complet retractabila , necesita mult prea multe modificari interioare pe plafonier , pentru a iesi ceva profi. Asa am citit si eu despre trapa montata ulterior: multa munca, sanse mari sa nu iasa cum trebuie, modificari la calculatorul de confort, etc. Insa inca sper ca poate cineva si-a montat asa ceva(trapa complet retractabila) si cunoaste un service, un mester, care face o treaba excelenta:D Mersi de raspuns. Editat Iulie 18, 2014 de Astral coNfort.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 Salutare, Sunt Silviu, locuiesc in Bucuresti si recent am achizitionat un Jeep Grand Cherokee, 3000cmc, 218 cp, an fab 2007. Vreau sa modific Jeep-ul (nu pentru off-road) incepand din toamna si vreau sa stiu parerea voastra despre unele elemente: 1. Kit inaltare: As vrea sa il inalt, nu foarte mult (50-70 mm) si cautand pe net am vazut diversi producatori iar preturile variaza de la 700 lei la peste 10.000 lei. A montat cineva kituri de inaltare pe Jeep GC dupa 2005? Cum se comporta? Ce producatori recomandati? 2. Trapa: Masina nu are trapa din fabrica. Am gasit unele OK de la Webasto. Se recomanda montarea unei astfel de trape? Daca da, puteti sa recomandati un service? 3. Vopsea mata: aici din ce am documentat, parerile sunt impartite. Daca cineva are masina vopsita cu o culoare mata, astept impresii. 4. Vreau sa ii pun jante noi si alte elemente de caroserie(schimbat grile fata, praguri, etc). Aici, in mare, depinde de gust si buget, dar astept cateva sugestii, daca aveti. Va multumesc si astept parerile voastre. P.S: Scuze daca am postat gresit, dar am cautat pe forum alte thread-uri despre modificare Jeep GC dupa 2005 si nu am gasit. Conform regulamentului, prezentarea pe forum am facut-o in 2012 cand am deschis contul. Stiu ca pare dar nu sunt acid. Trapa o sa iasa rahat cu mac gasesti minim 2 sau 3 mesteri sa se puna pe traba,la final iesi sifonat cu gaura in plafon si cu banii luati...ca la fete dar nesatisfacut..... Suspensie OME sau Ironman sunt la indemana ,sunt ok si pt strada si pentru ceva plimbare offroad. Se va lasa cu schimbat de jante si eventual ceva gume mai mari.... in total undeva la 2000E.daca ai articulatia intreaga si fara bube. daca nu, pune banii in bucsi si chestii,mergi cu rabla si vezi pe parcurs... Acum,asta este tichie de margaritar dar gusturile si ugetele nu se discuta. vopsea mata o fita proasta,scuza mi exprimarea exabruptum :grin:.la masini foarte scumpe merge, la masini foarte ieftine la tavaleala in padure tine mai bine la zgirieturi.cum nu te incadrezi in nici una din categorii, stai linistit. o sa te alegi cu o masina care dupa fiecare deget pus pe caroserie o sa aiba o pata de grasime,praf, si o sa dai 1000E pentru o chestie profi....plus masina revopsita la o eventuala revinzare valoarea scade....plus ca sunt fooooarte putini cei ce apreciaza o vopsea mata.....plus ca sunt si mai putini cei ce pot trage o mata perfecta pe masina....plus, plus.....bani cheltuiti degeaba din prisma mea....dar fiecare cu banii si ideile proprii. Jante si chestii, praguri, aici poti primi recomandari cu dedicatie offroad. daca vrei blink blink nu cred ca reusesti decit sa faci niste valuri care te vor improsca cu apa...:ha: Sper ca intelegi ca este un forum si accepti parerea unor necunoscuti cu inima deschisa.. In loc sa te tii de prostii vezi solutie sa scapi de buba aia cu intirzierea de la acceleratie,exista solutii pentru un raspuns mai rapid.... PS pune niste foto cu masina, te rugam,sa vedem cum arata acum..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wastingtime Postat Iulie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 RZV, Bineinteles ca accept parerea unor necunoscuti, altfel nu postam pe forum. Eu vreau cateva raspunsuri la punctele mentionate mai sus, nu idei sau opinii in materie de moda si fite(ca sa fiu mai clar: masina o fac negru mat, asa ca vreau parerea cuiva care are acest tip de vopsea -cat de usor se murdareste, daca se zgarie ce e de facut pentru a o repara, etc). In schimb, mersi pentru raspunsul in legatura cu kitul de ridicare:D (chestii de genul asta vreau sa aflu). In rest, de masina sunt foarte multumit, chiar si cu buba la acceleratie(aici daca zici ca sunt solutii poate ma indrepti spre un post,thread,site). O sa pun si ceva poze dupa weekend, cu starea actuala. Din toamna, dupa ce ma apuc treptat sa mai modific cate ceva o sa adaug noi poze. Mersi :D PS: Cand am zis ca vreau sa modific masina, dar nu pentru off-road, m-am referit la faptul ca nu am nevoie de kituri sau echipamente foarte scumpe care sa poata rezista la socurile sau solicitarile din teren accidentat(si nicidecum la blink blink-uri), ci doar la traficul urban, eventual o iesire la padure, pescuit(chestii usoare). Editat Iulie 18, 2014 de wastingtime Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 nu stiu la Wk daca exista la la al meu ZJ exista niste bucsi de cauciuc de 50mm care se pun sub arcuri si care se ridica la nivelul de care te gandeai tu de inaltare e drept ca efectiv masina nu se va ridica cu 50mm ci doar cu vreo 38 dar asta e altceva,inseamna ca nu schimbi si amortizoarele sau bieletele anti ruliu cu unele mai lungi sau cu alte magarii de panhard reglabile si toate cele,care cum spunea si RZV se traduce in bani multi si nu merita,dar tu stii mai bine ce vrei. personal iti recomand aceste inaltatoare cu conditia ca suspensia sa fie buna , din amintiri parca e 18 dolari o bucsa de genul prin state sau e-bay deci ai nevoie de 4 inaltatoare deastea si atat. despre vopsea,si alte cele nu ma pronunt ca nu stiu si nu ma pasioneaza dar la suspensie te mai pot ajuta ca am schimbat-o pe a mea de 3 ori :) in 2 zile :) aia veche am dat-o jos si am pus una noua,am mers cu ea am vrut sa pun alta,am dat-o jos si am puso apoi pe cealalta dupa care nu mi-a placut si am pus-o inapoi pe cea pe care tocmai o montasem inainte :) asa ca in final am ajuns sa pun pe langa suspensia noua stoc aceste inaltatoare sub arcuri care pot sa spun ca isi fac treaba foarte bine si sunt excelente ca si calitate a produsului. restul e ca revista aia de rahat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wastingtime Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 @KAROLOKW La ceva de genul asta te referi: http://www.ebay.com/itm/Daystar-KJ09132BK-Suspension-System-Lift-Kit-Commander-Grand-Cherokee-WK-/301077169636?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AJeep&hash=item46199905e4&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Jeep-Grand-Cherokee-WK-2-FRONT-Lift-Kit-05-10-/261100778691?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AJeep&hash=item3ccad1b4c3&vxp=mtr Sau daca poti, lasa-mi te rog un link la bucsele pe care tu le-ai montat si le recomanzi. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 eu pe astea le-am montat http://bds-suspension.com/product?ma=7&mo=35&ty=40&yr=1993-1998&kid=444H iar pentru WK am gasit asta: http://bds-suspension.com/product?ma=7&mo=35&ty=43&yr=2005-2010&kid=449H seamana cu ce ai postat tu dar aici e kitul complet poate il gasesti si pe asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 A trecut acel weekend si poze nu ai mai pus :uameni Aproape a trecut si toamna, ce modificari ai mai facut ? RZV, Bineinteles ca accept parerea unor necunoscuti, altfel nu postam pe forum. Eu vreau cateva raspunsuri la punctele mentionate mai sus, nu idei sau opinii in materie de moda si fite(ca sa fiu mai clar: masina o fac negru mat, asa ca vreau parerea cuiva care are acest tip de vopsea -cat de usor se murdareste, daca se zgarie ce e de facut pentru a o repara, etc). In schimb, mersi pentru raspunsul in legatura cu kitul de ridicare:D (chestii de genul asta vreau sa aflu). In rest, de masina sunt foarte multumit, chiar si cu buba la acceleratie(aici daca zici ca sunt solutii poate ma indrepti spre un post,thread,site). O sa pun si ceva poze dupa weekend, cu starea actuala. Din toamna, dupa ce ma apuc treptat sa mai modific cate ceva o sa adaug noi poze. Mersi :D PS: Cand am zis ca vreau sa modific masina, dar nu pentru off-road, m-am referit la faptul ca nu am nevoie de kituri sau echipamente foarte scumpe care sa poata rezista la socurile sau solicitarile din teren accidentat(si nicidecum la blink blink-uri), ci doar la traficul urban, eventual o iesire la padure, pescuit(chestii usoare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristian2003 Postat Iulie 15, 2015 Partajează Postat Iulie 15, 2015 Re: Tuning Jeep Grand Cherokee WK 2007 Am vazut ca in state WK e destul de modificat de pasionati. Si eu sunt in cautare de un exemplar bun la toate, si strada si soft offroad. Pentru lift pentru putin bani sunt niste inaltatoare, rough country parca se numesc, apoi un kit de suspensie (arcuri + amortizoare) decent ar fi OME HD 2" - chiar am vazut un filmulet de DYI cu un baiat care l-a montat in fata curtii si rezultatul e chiar OK. Ar mai fi si niste flanse / jante / cauciucuri mai mari. Ce mi-a placut la modelul asta e simplitatea si usurinta cu care a schimbat archurile si amortizoarele, a desfacut de la compartimentul motor stanga / dreapta vasul de lichid, filtru aer, baterie, cutie sigurante, etc. Nu am idee cam cat ar costa modificarile mentionate mai sus si cate ore de manopera ar trebui, oricum se obtine un rezultat decent pentru un incepator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate