LAURENTIU 30 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 (editat) Salutari! sant posesorul unei vitare cu 4 usi, 1.6 16 v, care o exploateaza socrul meu pe la tara, pe camp, nu face offroad, dar drumuri pe camp are in fiecare zi. de ceva timp mi-a spus ca are ceva probleme la ambreaj, adica tine prea jos, intra bine in viteze, dar cand ia piciorul de pe ambreiaj spune ca se aude un suierat. si vreau sa o duc la un mecanic care cunoste cat de cat vitara, sa nu invete pe ea. A avut careva aceasta problema? daca cunoasteti pe careva (mecanic) in suceava , va rog sa ma ajutati cu un contact sa repar utilajul Editat Iulie 18, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Un mecanic pentru vitara in suceava? Cauta-l pe @Oaky sau pe @Tody : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80747-Un-mecanic-bun-pentru-Suzuki-Vitara-in-zona-Iasi&highlight=mecanic REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Re: Un mecanic pentru vitara in suceava? Salutari! sant posesorul unei vitare cu 4 usi, 1.6 16 v, care o exploateaza socrul meu pe la tara, pe camp, nu face offroad, dar drumuri pe camp are in fiecare zi. de ceva timp mi-a spus ca are ceva probleme la ambreaj, adica tine prea jos, intra bine in viteze, dar cand ia piciorul de pe ambreiaj spune ca se aude un suierat. si vreau sa o duc la un mecanic care cunoste cat de cat vitara, sa nu invete pe ea. A avut careva aceasta problema? daca cunoasteti pe careva (mecanic) in suceava , va rog sa ma ajutati cu un contact sa repar utilajul rulmentul de presiune suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAURENTIU 30 Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Un mecanic pentru vitara in suceava? Multumesc pentru raspunsuri, dar am mai descoperit o problema, se intampla cateodata cand vreau sa bag in masalier, sa caraie, ce ar putea fi, sa ii schimb uleiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Re: Un mecanic pentru vitara in suceava? cel mai probabil ambreiajul e pe duca. asa face si la mine. ambreiajul se simte la pedala, prinde cam sus, ca e pe duca. ca sa nu mai caraie in marsarier eu bag de fiecare data inainte sa bag in marsarier intr o alta treapta de viteza. a IIa imi vine mie usor. incearca asa si vezi daca mai caraie. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate