Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un mecanic pentru vitara in suceava?

LAURENTIU 30

Postări Recomandate

Salutari!

sant posesorul unei vitare cu 4 usi, 1.6 16 v, care o exploateaza socrul meu pe la tara, pe camp, nu face offroad, dar drumuri pe camp are in fiecare zi. de ceva timp mi-a spus ca are ceva probleme la ambreaj, adica tine prea jos, intra bine in viteze, dar cand ia piciorul de pe ambreiaj spune ca se aude un suierat.

si vreau sa o duc la un mecanic care cunoste cat de cat vitara, sa nu invete pe ea. A avut careva aceasta problema?

daca cunoasteti pe careva (mecanic) in suceava , va rog sa ma ajutati cu un contact sa repar utilajul

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un mecanic pentru vitara in suceava?

Salutari!

sant posesorul unei vitare cu 4 usi, 1.6 16 v, care o exploateaza socrul meu pe la tara, pe camp, nu face offroad, dar drumuri pe camp are in fiecare zi. de ceva timp mi-a spus ca are ceva probleme la ambreaj, adica tine prea jos, intra bine in viteze, dar cand ia piciorul de pe ambreiaj spune ca se aude un suierat.

si vreau sa o duc la un mecanic care cunoste cat de cat vitara, sa nu invete pe ea. A avut careva aceasta problema?

daca cunoasteti pe careva (mecanic) in suceava , va rog sa ma ajutati cu un contact sa repar utilajul

rulmentul de presiune

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Re: Un mecanic pentru vitara in suceava?

cel mai probabil ambreiajul e pe duca.

asa face si la mine. ambreiajul se simte la pedala, prinde cam sus, ca e pe duca.

ca sa nu mai caraie in marsarier eu bag de fiecare data inainte sa bag in marsarier intr o alta treapta de viteza. a IIa imi vine mie usor. incearca asa si vezi daca mai caraie.

In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD

In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare