Ionnul Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Vreau sa schimb uleiurile masinii. Asa ca am luat manualul si m-am lamurit. Dar nu la toate. La diferentialul spate am doua modele.. H233B in care intra 3 litri si H260 in care intra 3,7 litri. Cum imi dau seama de care am pe masina? (eu ma gandeam ca-mi dau seama cand completez :) ) Ce marca de ulei sa folosesc? Cand l-am luat si l-am dus la reprezentanta sa-l verific, acolo mi-au schimbat uleiul la motor cu Mobil 1. Pe forum am citit ca Valvoline este cel mai indicat pentru Patrol.. asa ca nu stiu de care. O alta problema la care am nevoi de ajutor. Vreau sa-i schimb si bujiile. M-am lamurit ca cele NGK sunt bune, dar am gasit doua dimensiuni in magazine mai scurte si mai lungi.. care se potrivesc la motorul de 2.8, cel de 95 kw. multumesc Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 (editat) Re: revizie Patrol Hmm ... Difful spate... Ai doua variante ...unu cu blocant sau unul cu LSD ...in ambele intra 2.1 kile ...80w90 sau 80w90 LS Cu bujiile ...ai de doua feluri ... 3 de un fel: CX51 2896 (89mm) si 3 de alt fel: CZ51 3209 (84mm) Alea sunt coduri NGK. :h5 Editat Iulie 19, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionnul Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: revizie Patrol Tizule, iti multumesc! Ca o recapitulare.. - diff spate cu blocant 2.1 l 80W90; - diff fata 5.4 l 80w90 (API GL5); - cutie manuala 5,1 l 75w90 (API GL4); - transfer 1.9 l 75w90 (API GL4); Si ca un sfat: ce marca de ulei sa pun? Este prima oara cand ma lovesc de problema asta si habar n-am. Am citit ca Valvoline este bun pt Patrol, Castrol in nici un caz, am vazut ca altii folosesc Liqui Moly fara probleme, la repezentanta mi-au pus Mobil 1... sunt in ceata de tot. Din nou, un mare multumesc. Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: revizie Patrol Personal dintre cele enumerate de tine mai sus,as opta pentru Liqui Moly. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: revizie Patrol Daca o dam in marci, eu merg pe LM chiar daca e mai scump. Daca nu folosesti masina foarte mult pune unul ordinar ca atata timp cat il schimbi odata pe an, nu prea conteaza. Pretul LM este de doua sau trei ori chiar X un ulei ordinar. Eu folosesc LM ptr ca folosesc masina de zi cu zi plus ca intre escapade o mai si folosesc pe post de catar. Cu uleiurile astea e cam asa: atata timp cat respecti indicativul poti sa pui si ...Floriol! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: revizie Patrol Mobil si Liqui Moly nu au 75W90 API GL4. Au doar GL4+. Eu d'asta am pus anul trecut, o sa-l dau jos si pun un GL4 curat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: revizie Patrol mai toti producatorii de uleiuri au pe site-uri un fel de "oil guide" unde selectezi marca modelul motorul si anul de fabricatie de la masina ta si iti arata apoi o lista cu ce uleiuri recomanda ei pt fiecare dintre locurile unde se baga ulei :D si eu folosesc LM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Iulie 25, 2014 Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: revizie Patrol O alta sugestie de ulei de motor ar fi Motul. E sigur printre cele scumpe insa e si recomandat de producator. Nu trebuie sa faci cum zic eu, m-am gandit doar sa-ti scriu sa ai si varianta asta. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionnul Postat Iulie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: revizie Patrol Multumesc pentru sugestii.. M-am oprit la Valvoline si vorba lui Yonutz, daca il schimbi la timp este totul in regula. Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sox Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 Re: revizie Patrol Bun topic pentru incepatori... Multumim ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate