Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

punte fata dana 30

SIMO82

Postări Recomandate

Re: punte fata dana 30

:) doar o completare la ce spunea Iulian legat de inlocuirea in pereche a pieselor

desigur asta e mereu cea mai buna varianta mai ales daca se face apel la o piesa din dezmembrari sau de la o masina donatoare/punte...etc

doar ca in practica ce spune Iulian cu dantura si cu rodajul nu se mai practica sau cel putin nu se practica la Chrysler,si va spun si de ce :) pentru ca foloseau aceeasi masina,acelasi cnc-u acelasi studiu de dantura,acelasi program de prelucrare,,,etc tocmai pentru a putea avea o interschimbabilitate a componentelor.

asta era politica pe care o practicau si cred ca inca o mai au inca.

deci varianta ideala e inlocuirea cu totul in cazul pieselor SH datorita uzurilor aferente

varianta de buget redus este inlocuirea doar a piesei defecte :)

eu am adoptat varianta a doua si pot spune ca nu imi fluiera grupul sau sa prezinte alte uzuri anormale,instalarea si reglajul jocului se face oricum si verifici cu pata de contact cu vopsea cu hartia cu ce vrei tu :):):)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

grupurile astea de care spuneam ca as vrea sa le iau sunt rapoarte 41la 11 cu lsd,fata,spate omu a zis ca sunt de pe un grand,ce nu stiu eu e daca se potrivesc in puntile de xj si cam la cat se vand 2 grupuri complete cu lsd inca nu a zis la ce pret mi le da

Link spre comentariu

grupurile astea de care spuneam ca as vrea sa le iau sunt rapoarte 41la 11 cu lsd,fata,spate omu a zis ca sunt de pe un grand,ce nu stiu eu e daca se potrivesc in puntile de xj si cam la cat se vand 2 grupuri complete cu lsd inca nu a zis la ce pret mi le da

- pe fata nu are cum sa aiba LSD ... sau cel putin eu nu am intalnit nici un grup de fata Dana 30 cu LSD !!!

- SH un grup bun de spate este la un 350-500 euro ( asta este un pret corect ) pentru toata puntea...

in general multe din grupurile SH cu LSB au placutele de la LSD uzate... si nu prea te ajuta mult... mai degraba iei un grup cu Open carrier si ii montezi un blocant ieftin gen POWERTRAX in locul satelitilor.

- pe fata undeva intre 300-400 euro... merge si 500 daca e punte completa si are pivotii buni.... atentie insa daca ai punte Dana 30 sau Dana 30 reverse rotation...nu am retinut din ce an este XJ-ul tau...daca este RR nu merge grupul de Grand Cherokee.

REVENIND: daca mergi pe rapoarte de 41 cu 11 , adica 3.73 o sa tragi de masina aia ca naiba ... iti trebuie rapoarte ori 41 la 10 / adica 4.10 ori recomandabil mai mari 4.56 sau daca te ocupi cu atentie de ea poti sa mergi si pe 4.88....

Ar fi bine sa faci si tu o treaba ca la carte si sa iti cumperi niste rapoarte noi si sa fi atent sa fie instalate cum trebuie... un raport nou costa cca. 250 EURO cu TVA inclus, garantie si factura.... si cred ca e pacat sa o comiti din nou cu unele SH.

... apropos... ce e cu "marmelada" aia pe satelitii din prima poza ? :wink:

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

nu stiu cum sunt alea cu lsd ca nu am vazut,asa a zis omu ca are si fata si spate cu lsd rapoarte 41 11si acum sa iau niste grupuri noi sau alte punti la 400-500 de euro cu banii aia mai iau o masina in stare de functionare.el a zis ca se potrivesc in puntea mea,acum nu stiu ce sa zic o sa car si puntea pana la el sa vedem daca chiar se potrivesc si inca ceva ce nu sunt lamurit,de ce nu ar merge rapoartele 41 11 ca eu pe jeepul luat de piese si de la care am schimbat puntea fata la al meu dupa patania de prima data are rapoarte 41 11 si fata si spatele si e tot motor de 2.1 td pe el.marmelada pe ala din poza e opera lu fiumeu ala mic care a bagat vaselina cu pamant in el

Link spre comentariu

nu stiu cum sunt alea cu lsd ca nu am vazut,asa a zis omu ca are si fata si spate cu lsd rapoarte 41 11si acum sa iau niste grupuri noi sau alte punti la 400-500 de euro cu banii aia mai iau o masina in stare de functionare.el a zis ca se potrivesc in puntea mea,acum nu stiu ce sa zic o sa car si puntea pana la el sa vedem daca chiar se potrivesc si inca ceva ce nu sunt lamurit,de ce nu ar merge rapoartele 41 11 ca eu pe jeepul luat de piese si de la care am schimbat puntea fata la al meu dupa patania de prima data are rapoarte 41 11 si fata si spatele si e tot motor de 2.1 td pe el.marmelada pe ala din poza e opera lu fiumeu ala mic care a bagat vaselina cu pamant in el

puterea motorului de 2.1 e mica si ca sa iti traga diverse prin verma tre sa ai un cuplu cat de cat decent...din cauza asta ele au venit cu rapoarte de 41 10 = 4.1 , cu cat mai mare raportul cu atat o sa iti traga mai bine... de asta iti recomandau colegii un raport de 4.56 sau eventual un 4.88 ... raportul de 3.73 e bun doar de fuga ( pe sosea ) si cam atat...

cel mai simplu e sa-ti inlocuiesti raportul fata cu unul corect de 4.10 ...cost 250 euro si termini povestea..... LSD pe fata NU are cum sa aiba.

daca mai ai nelamuri suna-ma: 0722-306.000 / 0751-306.000

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare