diverOne Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 sal´tare! Din cele citite pe aici bag seama ca sunteti tare plimbaciosi........asa ca doar la voi pot primi un sfat ok.. la jumatea lu septembrie am o saptamana libera si nu stiu une sa merg....La Moneasa sau Sovata.. La Sovata stiu sigur ca ma pot da linistit pe coclauri ( am chiar un nr de tel de la un coleg dp forum din zona :x) si pot sa -mi mai dreg si balamalele cu oleaca de balneoclimaterice:old..... chestia e ca mi-e cu vreo 300 km mai departe de arad si avand in vedere timpul scurt de sedere.. De Moneasa nu prea am auzit .........cica si acolo pot sa ma dau cu Jigel dar nu am nici un contact sau informatie ptr traseee soft....si... is numa 100 de km departare de cazanu meu de rachiu:grin:....Nevasta-mea vrea Sovata sa concepem fata..:dr3....Io mai practic vreau aproape de casa ,noroi ptr masina si ptr genunchi si curatare injectia multipunct:x... Deci aveti vreun sfat in legatura cu Moneasa ,,pliz´´ ? Sau pro si contra Moneasa vs Sovata ? Zilele astea vreau sa.mi fac rezervare la hotel si inca nu-s hotarat.... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Moneasa sau Sovata... Mere vs. pere? Prune, nah! Mergi in zona Sovata ...e superba ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Moneasa sau Sovata... sovata sau mai bine praid :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Moneasa sau Sovata... Mere vs. pere? Prune, nah! Mergi in zona Sovata ...e superba ... Se pare ca o pun de un botez la anu......:grin: Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? Din zona Sovata ai mai multe optiuni ... ai si un strand misto acolo ...+ o gramada de trasee cam spre toate directiile ...daca doresti iti pot da numarul pe PM ...si vorbim mai multe. Este una dintre zonele cele mai frumoase vazute de mine in Romania. Asta daca esti "clasic" ...iti place armonia, salbaticia si in acelasi timp linistea si nu in ultimul rand ai niste peisaje superbe ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? Este una dintre zonele cele mai frumoase vazute de mine in Romania. Asta daca esti "clasic" ...iti place armonia, salbaticia si in acelasi timp linistea si nu in ultimul rand ai niste peisaje superbe ... M-ai atins la coarda sensibila :grin: Atunci SOVATA sa fie. Ce mai conteaza acu cativa km in plus.....Defapt pe 13 merg la o nunta in jud Arad apoi pe 15 dim as vrea sa fiu la Sovata. Adineaori mi.a facut nevasta protectia muncii si m-am prins ca prin Crisana intre 14 sept dim si 15 lumea se odihneste si nu ii da mai departe cu ciorbe de potroace si cui pe cui se scoate ca la ragateni:x, deci am timp sa bag cornu` in perna de ajuns si sa ma dreg cu zeama de varza:grin: Cu nr de tel ar fi dragut din partea ta.....un sfat bun il iau cu placere,numa ca o sa te sunt cand voi fi acolo la locul faptei....Multam! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? sal´tare! ...Nevasta-mea vrea Sovata sa concepem fata..:dr3....I... Macar trimite pe nevasta la Sovata... prietenii stiu de ce.... :grin: Lasand gluma la o parte , daca esti aici,contacteaza ma! In rest sa ne auzim de bine! Szabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? Si eu zic Sovata. La moneasa merg in general pensionarii la tratament. Eu numa ce l-am adus de acolo pe bunicu care mai are putin si face 91 de ani. In rest, in zona, nu am prea vazut decat pensionari si copii in tabara. Dealurile din zona, ar fi promis ceva trasee faine, dar..... tr sa fie cineva din zona sa le stie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? Si eu zic Sovata. La moneasa merg in general pensionarii la tratament. Eu numa ce l-am adus de acolo pe bunicu care mai are putin si face 91 de ani. In rest, in zona, nu am prea vazut decat pensionari si copii in tabara. Dealurile din zona, ar fi promis ceva trasee faine, dar..... tr sa fie cineva din zona sa le stie A ramas Sovata........la Moneasa am sa mer peste 30 de ani ;)) Sa inchidem topicul.Mersi ptr sfaturi! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? Adica in traducere la Sovata de duci cat te tine cardanu si la Moneasa cu partzaietoarea sub buci... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Moneasa sau Sovata...? :gAdica in traducere la Sovata de duci cat te tine cardanu si la Moneasa cu partzaietoarea sub buci... :ha: :g Bine zis :ha: Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate