budai_i Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Am si eu o mare dilema... Sa zicem ca vreau sa schimb cutia de viteze la un Pajero MK2 2.5 TD. Daca iau o cutie de viteze de la un englezoi sa o pun pe masina mea (normala, cu volan pe stanga) tre sa-mi schimb obisnuintele?!? Din ce vad eu prin poze pozitionarea manetelor la masinile cu volan pe dreapta e pe dos... Exista vreo posibilitate sa fie montate ca la volanul pe stanga sau cutia este construita in oglinda? Uite cam asa arata manetele de la un englezoi... As fi tare bucuros daca s-ar gasi cineva care sa ma lamureasca si pe mine... multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Schimbare cutie de viteze din dezmembrari la la mk2 volan pe dreapta la mk2 volan pe stanga Cutia este identica,poti s-o pui fara probleme,fara sa-ti schimbi obisnuintele Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate