toni74 Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Lacul Vulturilor Plecarea din Buzău la 9 dim , urcam pe Siriu sau Crasna Cazare la cort, mâncare si băutura din traista Poate strânge si Cobra o Gașca si urca pe cealaltă parte a muntelui sa ne întâlnim la tabla butii sau la lac Ptr alte detalii tl 0765434483 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat August 4, 2014 Autor Partajează Postat August 4, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 9-10 August amanam o saptamana, mergem pe 16 august Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 9-10 August Asa mai merge ,se suprapunea cu Baia Mare. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 9-10 August Salutare, Mai are loc ieșirea sau nu? Eu as veni dinspre Cheia cu întâlnire la Tabla Butii. Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Poate ajung si eu... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Nu uitati sa aduceti si lemne de foc la cabana...:h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Ultima data cand am fost cu baietii de la LROC si Luigi, Alexey si THX au adus o gramada de lemne si paleti ... Surplusul l-am bagat in cabana, la prima usa.. Nu mai sunt ? Ca portbagaj nu mai am... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Ne vedem la lac, cred ca tabla butii o facem la coborare. Cine merge cu noi de la bz, ne intalnim la 9,00 la petrul de la iesirea spre bv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August prezent si eu cu pahu meu si daca tot a venit vorba de lemne o sa-i pun si portbagajul ca sa-l incarcam cu lemne ;) si vine si Ionut cu samuriciu lui , posibil si Armand tot cu un samurici abia astept :2dr:cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Eu si cu niste prieteni venim dinspre Cheia pe Tabla Butii. Problema este ca nu stiu drumul. Pot primi niste ajutor va rog? Noi nu vom rămâne peste noapte dar venim la o plimbare si un grătar. Multumesc! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August din tabla buții spre lacul vulturilor sunt 2 posibilități din cele două, una e impracticabilă din cauză de surpare de drum cealaltă împlică fie un ocol prin slon, fie o coborâre pe "tobogan"... cel mai sigur e prin slon :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Din păcate nici aceste detalii nu ma ajuta prea mult. Ne putem intâlni la Tabla Butii cu colegii care vin din Buzău? La ce ora? Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Din păcate nici aceste detalii nu ma ajuta prea mult. Ne putem intâlni la Tabla Butii cu colegii care vin din Buzău? La ce ora? pentru cei care ar venii din buzau sa va intalniti la tabla butii este foarte dificil aproape imposibil..... au foarte mult de ocolit pentru aceasta intalnire ... pentru cei care doresc sa vina dinspre zona bucuresti--ploiesti se recomanda intalnire la peco mol din valenii de munte in jurul orelor 9,00--cu plecare la 9,30 daca ajung la timp din concediu:wink: ne putem intalnii la locatia mai sus amintita. pot venii si cei care doresc doar plimbare de o singura zii fara a fii nevoiti sa innopteze acolo:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August pentru cei care ar venii din buzau sa va intalniti la tabla butii este foarte dificil aproape imposibil..... au foarte mult de ocolit pentru aceasta intalnire ... pentru cei care doresc sa vina dinspre zona bucuresti--ploiesti se recomanda intalnire la peco mol din valenii de munte in jurul orelor 9,00--cu plecare la 9,30 daca ajung la timp din concediu:wink: ne putem intalnii la locatia mai sus amintita. pot venii si cei care doresc doar plimbare de o singura zii fara a fii nevoiti sa innopteze acolo:2dr multumesc ptr ajutor cobra (si te rog ajutal si pe batranul de robert sa vina si el ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Salut rugaminte: evitati tabla butii daca puteti in acel weekend - sau mergeti cu atentie sporita- sa nu-i incurcam prea tare pe concurentii de aici :http://www.faraasfalt.ro/FaraAsfaltMunte/home.html multumesc frumos. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Nu uitati sa luati saci de gunoi si sa nu bagati masinile in lac! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Nu e o idee rea. Lăsați un nr. De telefon va rog? Mircea 0723397441 Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Se pare ca si din Bucuresti vor urca catre lac cateva masini. Jonctiunea se face sus... :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Ne vedem sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August astazi mai plecam din bucuresti in jur de ora 17 inca 3 masini, cine mai doreste cine mai pofteste 0746287847 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Sedinta unui club cred ca s-a tinut...sus, la lac! :2dr Editat August 17, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August O gasca de isprava. Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi. O bila alba pentru gasca de la Buzau. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat August 17, 2014 Autor Partajează Postat August 17, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Cateva poze si poate la urmatoarea ne lasa ploaia sa stam mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Ieri noapte impreuna cu @Tony 74 si @robertz il cautam pe creste, prin paduri pe @stegulake...am avut ragaz sa facem o poza!:wink: @stegulake receptie!?! 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August multumim pentru recuperare, bateam padurile alea in lung si in lat, fara stegulake ratacit seara oricum era pustie, gasca frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate