Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul Vulturilor pe 16-17 August

toni74

Postări Recomandate

Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August

Miniger nu am zis chiar asa, daca era de kkt faceam un foc mare cu ea dar dupa cum vezi la sectiunea Feroza inca ma ocup de ea.

Si pe la lac a ajuns si a mea.

Scuze de off.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iete si dovada... :ha:

Iulie 2012. :h5

Atunci cand l-ati pierdut pe @Bodhi :grin: norocul lui ca drumul pe care-l exploram era surpat si a trebuit sa ma intorc la L.V. si asa am dat de el (de fapt l-am auzit pe statie cum va apela)

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Atunci cand l-ati pierdut pe @Bodhi :grin: norocul lui ca drumul pe care-l exploram era surpat si a trebuit sa ma intorc la L.V. si asa am dat de el (de fapt l-am auzit pe statie cum va apela)

De data asta @b80xox a reusit sa se rataceasca, el plecand singur catre Tabla Butii, noroc ca l-a recuperat de pe drum @mergioricrapa...:h5

L.E.

Recomand celor care au device-uri cu iOS, etc...sa isi descarce din Apple Store, aplicatia MotionX. E doar :ap 1,79euro... Apoi puteti balauri :e singuri pana nu mai puteti...

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

De fapt nu m-am rătăcit sa fiu sincer....am urcat la Tabla sperând sa găsesc drumul dar am avut noroc sa găsesc un coleg minunat care m-a ghidat o parte din drum...pana fetele din masina au câștigat lupta si a trebuit sa ma întorc.

Dar voi reveni in zona sa termin subiectul :)

Mircea,
Link spre comentariu

Ideea e ca nu e bine sa se merga singur pe niciun fel de traseu ... nu stii cand o dioda rebela, vreun senzor sau orice altceva face vreo figura si ... :ti

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare