Sabau Gigel Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August A ajuna la lac si o dacie papuc! Editat August 18, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August A ajuna la lac si o dacie papuc! Unde era nevoie se punea sufa! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Frumos, cu Feroza rosie cine a fost? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Cu Feroza, nenea Cornel s-a descurcat de minune cu AT- urile din dotare pe iarba uda si mocirla... @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Unde era nevoie se punea sufa! :h5 Hai ca am tras mai mult de L200 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Hai ca am tras mai mult de L200 De ala am uitat! :scr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August @Caphonne vezi fratele meu,nu-I chiar o gloaba de kkt Ferozica :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Miniger nu am zis chiar asa, daca era de kkt faceam un foc mare cu ea dar dupa cum vezi la sectiunea Feroza inca ma ocup de ea. Si pe la lac a ajuns si a mea. Scuze de off. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 (editat) Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Si pe la lac a ajuns si a mea. Scuze de off. Iete si dovada... :ha: Iulie 2012. :h5 Editat August 19, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Iete si dovada... :ha: Iulie 2012. :h5 Atunci cand l-ati pierdut pe @Bodhi :grin: norocul lui ca drumul pe care-l exploram era surpat si a trebuit sa ma intorc la L.V. si asa am dat de el (de fapt l-am auzit pe statie cum va apela) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 (editat) Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Atunci cand l-ati pierdut pe @Bodhi :grin: norocul lui ca drumul pe care-l exploram era surpat si a trebuit sa ma intorc la L.V. si asa am dat de el (de fapt l-am auzit pe statie cum va apela) De data asta @b80xox a reusit sa se rataceasca, el plecand singur catre Tabla Butii, noroc ca l-a recuperat de pe drum @mergioricrapa...:h5 L.E. Recomand celor care au device-uri cu iOS, etc...sa isi descarce din Apple Store, aplicatia MotionX. E doar :ap 1,79euro... Apoi puteti balauri :e singuri pana nu mai puteti... Editat August 20, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August De fapt Bodhi nu se ratacise ... a avut o problema la alternator si a ramas fara baterie ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August De fapt nu m-am rătăcit sa fiu sincer....am urcat la Tabla sperând sa găsesc drumul dar am avut noroc sa găsesc un coleg minunat care m-a ghidat o parte din drum...pana fetele din masina au câștigat lupta si a trebuit sa ma întorc. Dar voi reveni in zona sa termin subiectul :) Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August Ideea e ca nu e bine sa se merga singur pe niciun fel de traseu ... nu stii cand o dioda rebela, vreun senzor sau orice altceva face vreo figura si ... :ti 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August De cand te urmaresc, @stelea, Sa vad daca te prind pe la o iesire sa dau berea...:)) :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: Lacul Vulturilor pe 16-17 August De cand te urmaresc, @stelea, Sa vad daca te prind pe la o iesire sa dau berea...:)) :h5 :x 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate