Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plaiul Hotilor/Steiasa - 19 iulie

minitehnicusro

Postări Recomandate

Sambata, la iesirea saptamanala, am fost la plimbare, evident in mtii Baiului.

Picioarele sudice le-am cam terminat, asa ca ne trebuia ceva care sa ne furnizeze doza de adrenalina.

Era in plan Piciorul Cainelui, dar vremea ploioasa ne-a facut sa amanam din nou acest traseu deosebit.

S-a votat urcarea pe la "panta" de la Steiasa, via Plaiul Hotilor si coborarea pe la Cumpatul.

Toata lumea a urcat fara probleme celebra panta si intr-un acces de euforie generala, ne-a venit brusc chef de Descopery.

Colegii de scandal s-au pus la mintea mea si au acceptat sa coboram de pe piciorul lui Dragan, la albia raului pe de-a dreptul prin gol.

Am ochit un versant care de la distanta arata accesibil si care avea la baza o stana.

Doar ca la fata locului am incurcat versantul si am inceput o coborare foarte interesanta care ne-a pus putin in dificultate.

Dupa patru ore tensionate si cu ceva ajutor divin, ne-am vazut cu bine inapoi pe Autostrada Baiului si ne-am indreptat catre casa via Secaria.

participanti: 1x Samurai, 1xJimny, 2xPatrol

bogdankali+mini

antudonse

dansoare

giorgel

3.thumb.jpg.1f74c645735e918ecd876d669a817c85.jpg

giorgel in actiune

restul de poze si comentarii maine.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plaiul Hotilor/Steiasa - 19 iulie

Parerile despre anuntarea sau nu a diverselor iesiri au fost mutate aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85534-Despre-iesirile-anuntate-sau-mai-putin-anuntate

Va rog sa-i respectati pe protagonistii acestor iesiri fie numai si pentru faptul ca isi fac timp sa posteze aici impresiile lor, filmele lor, ba chiar si track-urile !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare