MihaiK Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Salut, am tot cautat pe forum si pe langa in tot felul de siteuri si forumuri straine dar nu prea am gasit nimic concludent in legatura cu problema mea: Cand ploua(torential) observ ca la al meu Samurai soft top intra apa pe la rama usii... Adica unde culca rama pe caroserie. Ei bine la mine fiind samurai cu prelata/soft top practic chederul usii calca direct pe prelata care este indoita dupa muchia caroseriei(nu prea stiu cum sa explic asta), ei bine am incercat sa schimb chederele usii in speranta sa remediez problema--- rezultat tot asa intra apa, apoi am incercat sa bag acolo unde calca usa cheder pe sub prelata(tineti minte mai sus ca am zis ca usa calca pe prelata de fapt care este data pe dupa caroserie) si tot intra apa de atunci cand ploua(ca numai ploaie se vede de cateva zile) trebuie sa las dopul din podeaua pasagerului scos ca sa iasa apa. Oare sa fie rama usii srtamba si sa nu mai calce bine? Mentionez ca doar pe la usa din dreapta intra, pe la sofer e ok. Va rog daca mai exista asa un topic(cu toate ca eu nu am reusit sa il gasesc) sa ma scuzati si sa ma directionato catre el, daca nu ajutatima si pe mine cu un sfat ca deja ma termina ideea ca ploua in masina, computerul fiind si el foarte aproape de dezastru deoarece se mai prelinge apa in tavita de sub el si am mai gasit baltuta si acolo. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai salutare....la Samuraiul meu am avut in dreptul usilor o fasie de prelata lipita sa treaca peste usa...cam ca o streasina.... nici o ploaie ....indiferent de cat de puternica a fost nu mi-a bagat apa pe acolo....in schimb..a reusit sa intre...prin alte parti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Si la mine se prelinge pe undeva...si nu stiu pe unde...dar imi picura prin bord in partea stanga...pe langa volan...sper sa-i dau de cap. Ce intra pe la chederele de la usi nu ma deranjeaza...ca se scurge afara...am hardtop si e destu de fisurat... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2014 (editat) Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Turagmes iti multumesc, e o idee excelenta si am sa o pun in practica!!! @Sfatupopular hardtopul se poate repara fosrte usor cu fibra de sticla, pot sa te ajut cu sfaturi daca doresti da un PM. Multumesc mult, in curand ma apuc sa mai adaug o fasie de ceva care o sa vina peste rama usii si pe acolo sper sa nu mai intre dupa aceea. De curiozitate oare ne poti arata si o poza cu prelata ta acolo la inchiderea usii? Daca nu cer prea mult binenteles.:al Multumesc Editat Iulie 23, 2014 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Si la mine se prelinge pe undeva...si nu stiu pe unde...dar imi picura prin bord in partea stanga...pe langa volan...sper sa-i dau de cap. Ce intra pe la chederele de la usi nu ma deranjeaza...ca se scurge afara...am hardtop si e destu de fisurat... Salut Sub gratarul ala de langa parbriz ai o tavita cu doua gauri de scurgere in ea. Incearca sa le desfunzi si nu o sa iti mai curga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Bun sfat, sa se opreasca ploaia si ma apuc si eu de desfundat acele gauri de scurgere. Pe langa asta mai am de confectionat acele aripioare care se lipesc de prelata si vin peste rama usii astfel incat sa nu mai intre ploaia. Deocamdata nu am gasit nici o prelata veche din care sa tai asa ca ma gandesc din ce altceva sa le fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai chederul existent de pe masina in ce stare este? daca este indoit ori rama usi ori rama caroseriei unde trebuie sa inchida chederul intra apa trebuie verificat aceea portiune superioara suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai ady....multumesc...nu m-am uitat acolo...sper sa le si gasesc...mi-ai dat o idee buna...o sa pun furtunul cu apa acolo si o sa-i dau drumu la apa cand e soare afara sa vad daca mai curge:tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai chederul existent de pe masina in ce stare este? daca este indoit ori rama usi ori rama caroseriei unde trebuie sa inchida chederul intra apa trebuie verificat aceea portiune superioara Pe masina adica pe rama caroseriei nu am cheder, doar pe rama usii am cheder. Ar trebui sa fie si pe rama caroseriei cheder? Acolo practic e prelata data pe dupa muchia caroseriei si chederul usii calca direct pe prelata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 25, 2014 Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Pe masina adica pe rama caroseriei nu am cheder, doar pe rama usii am cheder. Ar trebui sa fie si pe rama caroseriei cheder? Acolo practic e prelata data pe dupa muchia caroseriei si chederul usii calca direct pe prelata. daca nu ai cheder pe caroserie inseamna ca chederul de pe usa nu culca suficient pe caroserie,in prima faza incearca schimbarea chederului,si in acelasi timp reglarea usii,de la inchizatoere,sa traga mai mult usa catre caroserie,singurul dezavantaj va fi ca trebuie trantita usa mai tare suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2014 Re: De ce se infiltreaza apa in Samurai Salut @adammoga80, am facut cum ai zis si intradevar trebuie trantita usa ceva mai tare dar nesemnificativ si sa diminuat cantitatea de apa care intra acum mai intra doar pe la colt(unde calca usa pe rama parbrizului). Dupa ce mai ajustez cumva(cred ca adaugand o bucata de cheder) si acolo am sa incep sa fabric acea streasina peste rama. Va tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate