kherim Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 am de adus un plug din germania(meinsenheim-kurzell 77974).stiti careva vreo firma de transport care-l poate incarca de acolo fara sa mai merg si eu acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: transport germania am de adus un plug din germania(meinsenheim-kurzell 77974).stiti careva vreo firma de transport care-l poate incarca de acolo fara sa mai merg si eu acolo? Cat e de mare? Incape intr-o dubita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 Re: transport germania cam 4 metri lungime ,aproape 1,5 latime si 1000kg.ideea e ca n-as vrea sa inchiriez un camion intreg doar pt plug ca ma rupe la buzunar,dar as fii dispus sa platesc pana in 7-8 sute de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 27, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: transport germania unde-i gasesc eu pe astia care fac grpaje?merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: transport germania Nu cred ca merge la grupaj fiindca costa mult sa-l duca la depozit in Germania si il mai usuca sa-l ia din depozit din Bucuresti. Cineva cu platforma cred ca i-ti ia cam 800 ~ 1000 Eur. Daca vrei spune-mi sa intreb un cunoscut din CJ care cu asta se ocupa . Eu as aranja sa il aduca de la Neamt din curte pina la mine acasa. Orice manipulare suplimentara sigur te costa mult si in Germania si in Romania ( Ex. Motostivuitor Romexpo 3.5 Tone ~20 Min 300RON) Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: transport germania Draga Kherim, Sa ne spui si noua te rog dupa ce reusesti sa aduci plugul pe grupaj cat te-a costat door to door . Sunt foarte curios . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate