Caphonne Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Scaun copii Care dintre ele, ca sunt 9.....:grin: Greseala mea, modelul Penguin. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Scaun copii daca ar fi sa aleg astazi un scaun de masina pentru copil, as lua de la sparco sau recaro. atita timp cit eu am incredere in astea 2 marci pentru mine, nu vad de ce as avea incredere in alte marci pentru copil. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Scaun copii Cred ca mai putin conteaza marca/firma (marketing) decat folosirea corecta. Tot cercetand pe net am aflat lucruri interesante care nu-mi treceau singure prin cap :). De exemplu cand si de ce se foloseste "Rear facing" (adica pui scaunelul cu spatele la directia de mers). kibqfVuO3rk 1 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Scaun copii Ultimul strigat in materie: http://www.informatiiauto.ro/volvo-a-creat-un-scaun-de-masina-gonflabil-pentru-copii-sid13878.html Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Scaun copii Care dintre ele, ca sunt 9.....:grin: Da, si mi-am cam luat tzeapa, prinderile centurilor au niste cusaturi de tot rahatul, nu prezinta siguranta iar una din ele s-a descusut dupa cateva utilizari.L-am trimis la garantie si au refacut cusaturile dar tot nu sunt multumit.Aveti grija ce cumparati, toate arata frumos, sunt dichisite si au diverse functii.Prinderile centurilor sunt undeva in spatele scaunului sub husa si nu mereu te duce capul sa te uiti acolo. Deci mare atentie, acum folosesc un Chico care este la a 3-a mana si este mult superior mai ales din punct de vedere al cusaturilor. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Scaun copii Am mai luat un KindeKraft nou la uimitorul pret de 350 lei pentru cea de-a doua masina si pentru confortul psihic ca oricine,oricand poate lua duce sau iesi cu pitica fara a astepta masina cu scaunul...... Comparativ, Maxi-Cosi este net superior nu transpira in scaun,mai comod, mai lejer de prins in centuri materiale superioare se curata imediat cu apa si carpa umeda,nu se pateaza,arata dupa folosinta de 6 luni ca nou.....si a vazut banane, iaurt si peste de-i satul :ha: celalalat, la 30% din pret materiale ieftine,transpira destul de rau din cauza materialului,se prinde de numai eu reusesc sa-l mut din o masina in alta citind de fiecare data instructiunile :ha1 ,si scartie frate la gropi, canale si fara asfalt de am zis ca-l arunc....cind este gol si mai rau, a trebui sa-i explic sotiei ca masina ei este sport si a mea barca,de unde si diferenta de zgomot..... pare mai safe si mai impunator dar este doar design.....merge dar nu as iesi si evit sa ies cu el din zona de confort maxim 10 km in oras : gradi-parc-gradi-acasa. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 (editat) Re: Scaun copii era oboist chinezul cand a facut cusaturile sau ata putreda :) eu am 3 scaune chico si unul nu mai stiu cum se numeste da alta firma ceva nemtesc,luat de la noi da pe bune daca am probat scaunele inainte sa le cumpar,m-am orientat la prindere sa fie cu iso si sa se poata lasa pe spate cat mai mult,plus sa aiba century proprii si astea ale mele au trecut prin n spalari si la masina si cu furtunul cu presiune si uscate afara la soare si vant si pana acum nici o problema de cusaturi,doar materialul s-a mai decolorat. Editat August 17, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Re: Scaun copii Cred ca mai putin conteaza marca/firma (marketing) decat folosirea corecta. Tot cercetand pe net am aflat lucruri interesante care nu-mi treceau singure prin cap :). De exemplu cand si de ce se foloseste "Rear facing" (adica pui scaunelul cu spatele la directia de mers). kibqfVuO3rk Foarte interesant filmuletul:g Avand in vedere ca am ramas fara scaun pt copil (si fara copil, de altfel:grin: dar ala se intoarce), m-am apucat si eu sa caut scaun. Faza cu "pana la 2 ani, ar fi bine sa stea cu spatele la sensul de mers" o stiam si eu, o citisem in cateva articole. Tocmai de aceea, caut un scaunel care sa se poata monta si invers. Problema mea, de fapt sunt doua:old: 1. nu dispun de bugetele voastre. Caut ceva la vreo 500 lei, maxim. 2. foarte putini vanzatori online, precizeaza daca scaunul se poate monta invers, sau nu. Asa ca va rog, daca ati gasit ceva informatii relevante sa mi le impartasiti si mie! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Scaun copii Salut Busule, daca vrei sa asculti si sa inveti din experienta mea de 1,3 ani referitor la ce spui tu. Ca buget , te poti orienta linistit spre ceva SH fara grija- vezi OLX- insa ai grija sa nu aiba 8-10 ani (poti verifica cautand modelul cu varul gogu) -este copt de soare si plasticul la fel-problem in caz de impact und stuff :grin: in cazul asta cel de firma arata impecabil-materiale calitate,pastrate bine, intelegi tu.conteza si cine-l vinde,deci variatii ca si culoarea tatalui sau masina mamei(care vand scaunul) sunt chestii destul de importante...... Cu montajul invers eu nu m-am putut impaca, indiferent de siguranta pe care o implica asta- pitica-i argit viu,are nevoie de supraveghere non-stop si eu/noi nu stam cu ea in spate. Si sa nu uitam ca in 80% din timpul petrecut in masina la noi cel putin,suntem in trafic in Bucuresti unde media de viteza este imens de mica. La drum intins este o problema, dar ....aplicand tehnica drobul de sare, putem sa nu plecam nicaieri pana la 18 ani si dupa, doar insotiti de tata si excursii in jurul blocului ..... Copilul uita pe geam,se joaca, mananca dintotdeauna singura in masina in limita in care si reuseste,binenteles.in 80% din cazuri eu sau sotia mergem singuri cu ea in masina. cum poti tu sa-i dai bucati de mar sa manance in siguranta fara sa vezi ce se intampla? cum te poate vede si linisti,juca, povesti orice cand suntem singuri in masina ,daca sta invers? NU POTI - deci asezatul invers cade din start, doar daca mergeti cu masina si cineva sta cu piticul permanent - lucru la care noi ne-am opus din start, nu este posibil in 80% sin situatii si sincer nu-l recomand. Dupa concediul din vara cand a stat sotia cu ea in spate, am avut meciuri 2 saptamani de mers la cresa ca nu mai vroia sa stea singura.....cu vocalize si lacrimi... Acelasi lucru,cu celebrul scaun CIBEX 5 stele la toate testele. -Vazut,probat - este o mizerie.copilul nu are loc,vara se coace in el, si pe deasupra cand se mareste NU MAI INCAPE> necesita alt scaun inainte de cele 18kg recomandate.... Ideal intradevar un scaun ce se monteaza si invers dar sunt rare, scumpe si de obicei de negasit in Europa si magazinele din RO.... Fa o plimbare in militatri la BEBE Magazinul dedicat au minim 20 de scaune de proba,au doua bancete de masina sa vezi cum sta,te vei lamuri mult mai repede si mai bine.dupa,poti verifica netul pentru preturi...nu trebuie sa si cumperi atunci. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Re: Scaun copii Uffff ! Credeam ca numai eu sunt nebun si defect pe tema asta ! Pur si simplu nici eu n-am inteles cum naiba sa pui scaunul copilului cu spatele, motivul fiind acela ca nu inteleg cum naiba isi tine copilul picioarele pentru ca scaunul vine lipit de bancheta !!! Nici macar in scaunul cel mai mic, ala scoica, primul scaun pentru nou-nascuti si tot e ca dracu ! Chiar daca e mic, tot isi intinde picirusele care nu au cum sa fie fix cat este scaunul !!! Busule si eu tot OLX iti recomand calduros pentru ca poti gasi scaunul pe care-l vrei chiar si la jumatate de pret fata de orice magazin ! :h5 Editat Octombrie 1, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Scaun copii Olx, now! Cat despre picioare, daca nu incape, vorba aia: Mai taie din ele, da-le ... :ha: De mers, cu cineva in spate, nu se pune problema, este ma-sa acolo. Dar vreau s-o mai tin cu spatele, nu pentru ca n-as conduce mai prudent de cand este ea, dar se mai intampla vreo duda (ca aia din decembrie) si vreau eu sa fiu cu sufletul impacat. Deh, fiecare cu pitici lui de pe creieri :wink: Va multumesc! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Scaun copii De mers, cu cineva in spate, nu se pune problema, este ma-sa acolo. dap, si cand nu va mai fi ,nu va putea sau nu mai vrea, sa te tii. Adio liniste si mers cu masina 6 ore sa spunem.... Din ce am vazut eu, dupa 1,5 ani de experienta fortata mamele astea care sunt la dispozitia lui bebe in spate,se pot angaja la circ, pe post de clovn fara probleme :grin: Parte cu siguranta insa nu nu poti invata pe nimeni nimic.Mai ales cand sunt sechele la parinti. Spor la cautat si gasit ce-ti doresti. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate