Cîmpean Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Salutare, Am si eu o intrebare pe care o adresez mult mai cunoscatorilor in ale jeep-urilor. Se potriveste o caseta de directie de la un laredo 4x2 la un limited 4x4 (acelasi an masinile 1990) ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Caseta directie cherokee laredo 4x2 salutare, am si eu o intrebare pe care o adresez mult mai cunoscatorilor in ale jeep-urilor. Se potriveste o caseta de directie de la un laredo 4x2 la un limited 4x4 (acelasi an masinile 1990) ? Multumesc da ! ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cîmpean Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Caseta directie cherokee laredo 4x2 Te salut si iti multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cîmpean Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 (editat) Re: Caseta directie cherokee laredo 4x2 Salutare, Se poate inchide, Multumesc Editat Ianuarie 5, 2015 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Caseta directie cherokee laredo 4x2 @MLV8 : Te rugam nu mai scrie cu tz in loc de ț si alte prescurtari tip chat ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate