opinion Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Salutare Ma bate gandul sa imi ridic putin masina, asa vreo 5cm :). Am citit pe net dar nu m-am lamurit din ce ar trebui sa fac distantierele pentru body lift, polietilena de mare densitate sau metal? Am gasit undeva afara ceva bara de polietilena de 2m din care s-ar putea face 40 de distantiere de 45mm lungime si 80mm diametrul. Stie cineva de unde pot cumpara din Romania ceva asemanator? Codul materialului ar fi HDPE300 iar la o cautare sumara pe net am gasit urmatoarele ca si specificatii: http://www.bayplastics.co.uk/PDFs/datasheets/New%20Folder/HDPE300.pdf Orice parere de la cineva care a avut de a face cu asa ceva e binevenita. In caz ca e buna caut parteneri care vor sa isi faca si ei in regim de DIY ridicarea masinii, deoarece eu o sa am nevoie doar de 10 din cele 40 de distantiere. Sunt avantaje majore daca se foloseste metalul? Si daca da ce metal? Multam Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde Primul raspuns intors de Google: http://www.poliamida.ro/polietilena.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde Cele pe care le vinde @roly sunt super ok. Am folosit fara probleme la masinile mele. Chiar maine imi mai montez un set. Sunt din poliamida cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde @detail: am vazut site-ul, nu am apucat sa sun sa vad de pret, dar nici nu am vazut sa aiba diametru mai mare de 60mm. @Max: sunt convins ca Roly are produse de calitate, am si cumparat de la el acu vreo 2 ani un set de lanturi care nu le-am folosit niciodata si intre timp am schimbat rotile :), intrebarea e pentru a vedem in primul rand daca sunt avantaje/dezavantaje in folosirea polietilenei demare densitate vs cele de metal. Si mai mult de atat la cate avioane am in cap nu o sa imi ajunga ever banii de modficari asa ca mai incerc si eu sa mai reduc din costuri pe unde se poate :) (apropo oare sasiu nou de Y60 lung gasesc pe undeva - si sa poata fi si cumparat fara a ceda din organe :)) ) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde ... intrebarea e pentru a vedem in primul rand daca sunt avantaje/dezavantaje in folosirea polietilenei demare densitate vs cele de metal. Distantierele din polietilena sunt mai usoare, nu ruginesc. Eu le pun intre caroserie si bucsile originale. Cred ca cele de politilena nu "zgarie" caroseria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde Desi sunt contra BL cred ca daca e sa ti-l faci pana la urma, cel mai bun material ar fi duramidul (daca dai cautare pe net o sa gasesti mai multi furnizori)...considerente ar fi multe. Ar fi de asemenea interesant de inspectat foarte bine atat caroseria cat si sasiul inainte sa adaugi "pastilele". consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde Punctele de prindere a caroseriei pe sasiu sunt foarte "capabile" sa rugineasca inaintea altor puncte ale caroseriei, stiu asta din proprie experienta :( ,asa ca subscriu la sfatul lui @Yonutz sa verifici foarte bine in ce stare este metalul acolo. Eu am folosit aluminiu la un 160 pe care l-am inaltat demult... si nu am avut vreo suparare din cauza aceasta. Atentie mare si la calitatea suruburilor (mai lungi) pe care le vei folosi! De asemenea niste saibe mai mari in diametru la interiorul caroseriei (acolo unde se poate) nu strica ;) Ce am mai facut eu dupa body lift a fost sa ridic oleaca si rezervorul pe sasiu. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Body lift - din ce si de unde Ce am mai facut eu dupa body lift a fost sa ridic oleaca si rezervorul pe sasiu. Bafta! Buna idee, multam! Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate