Vizitator mudysamy Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 salutare domnilor! sunt nou pe cilea si doresc sa imi iau un samurai.problemele mele ar fi ca masinutza e din '87,are cam 120 mii km si e cam ruginita,in rest nu prea stiu ce sa zic ca nu-s mecanic si nici sofer deocamdata(inca sunt la scoala).As dori,dac se poate sa fiu ajutat si sfatuit in ceea ce sa caut si unde sa caut la masina pt a descoperi eventuale defecte grave si costoisitoare.Tin sa precizez ca masina am vazut-o doar pe net si oarecum am "rezervat-o".astept raspunsurile dvs.As dori si sa aflu dac se gasesc consumabile si alte piese pt el,gen faruri,senzor oxigen,frane etc. Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Salutare, Nu stiu ce sa zic apropo de rugina,care de obicei cand intra e mai greu de indepartat :grin: Ar fi bine sa verifici ca macar suportii de la caroserie (sunt 10 suporti cu tampoane care fixeaza caroseria pe sasiu) sa nu fie ruginiti. Si foarte important sasiul sa nu fie ruginit dar eu pana acuma nu am vazut sasiu de samurai ruginit :wink: In rest gasesti aprope orice. Farurile costa cam 70-90 RON/buc,la capitolul frane gasesti orice,la fel si la motor,suspensie,transmisie.... Daca ai nevoie de ceva poti sa scri pe forum si incercam sa te ajutam. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mudysamy Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS multam ctantana pt ajutor,din suflet.din cate am inteles tu ai fi tata lor,al samurailor;cat despre ce o sa am nevoie...,vom mai vorbi pt ca sunt 100% decis sa-mi iau o veveritza pana la jumatatea lui august.multam inca o dat si respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Cu placere,sper sa-ti fie da ajutor. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dacian1381 Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS mai rar oameni asa saritori ca si aici pe forum. multumesc si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Tzupare...cat de curand cred ca te voi bate la cap cu si despre samurai.....ca vreau sa-mi i-au unul...trascaul cade in raspunderea mea :ypu :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Tzupare...cat de curand cred ca te voi bate la cap cu si despre samurai.....ca vreau sa-mi i-au unul...trascaul cade in raspunderea mea :ypu :2dr Domnu' Marius da ce trecere de la Patrol la Samurai :grin: :banana :ha: Hai baga mare ca nu o sa-ti para rau...numai cu spatele sa nu ai probleme :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS da...e cam radicala...dar cred ca-i buna...ptr ca merg de multe ori singur....cu un hi-lift...poti scote din sant un Samy mult mai usor decat un Patrol :h5 Ptr unu de varsta mea...inca ma tine bine spatele....daca nu m-a rupt Krazul....nu ma rupe nici Samy :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Pai la pretul a 2 HI-lifturi cumperi un troliu de ATV si iesi din orice sant :banana :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS ...poti scote din sant un Samy mult mai usor decat un Patrol :h5 unde mai pui ca samuraiul n-o sa-l vezi intepenit la fel de des ca patrolu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS ...poti scote din sant un Samy mult mai usor decat un Patrol :h5 unde mai pui ca samuraiul n-o sa-l vezi intepenit la fel de des ca patrolu Da' tu de ce ai un jeep in avatar?!?! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS mai am citeodata fetishuri cu americancele. E ceva gen "stelaaaAAAA...!" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS mai am citeodata fetishuri cu americancele. E ceva gen "stelaaaAAAA...!" :grin: Si cu putin efort, ce tii in mana in fotografia din avatar poate fi confundat cu o cravasa... :twisted: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Red...ce rea esti mai....lasa omul ca suntem din aceeasi turma :P .....am vazut azi cateva veverite mecanice...extrem de simpatice asa ca e doar o chestiune de timp pana pun mana pe una :ypu nici dracu nu ma mai prinde prin padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS on topic: ai facut alegrea perfecta. of topic: ca tot v-am prins pe aici: @ mariuse, ce ai tata, n-ai vazut aventurile mele pe blogul lui tzuparu de ti-arde de plecat singur prin paduri? :old adevarul e, cu samurachele faci extremul vietii, cred ca e mai naravas ca distinsa iapa "stela"...dak nu esti atent, se urca imediat in 2 roti si trebe sa te tii bine in sa. :twisted: @ susuker: are dreptate red....da mai bine o veverita verde in avatarul tau :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS ba am vazut....dar daca nu am cu cine iesi....ies solo....daca raman intepenit pe acolo....ori vine cineva sa ma scoata....ori vin pe jos acasa...ca la mine rapele si noroaiele sunt aproape de casa :ha: in alta ordine de idei....e limpede ca pe unde ma strecuram greu cu Patrolul....cu Samuraiul trec in mare viteza :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: Ajutor pt cei ce doresc un "Samy" PLS Hai baga mare ca nu o sa-ti para rau...numai cu spatele sa nu ai probleme :ha: Eu am probleme cu spatele...si am si samurai...si sincer mai tare ma deranjeaza spatele cand stau in curent decat o plimbare cu veverita. Ideea este sa nu ai talpa grea...mai ales in teren accidentat...daca iei gropile mai usurel nici nu o sa-ti dai seama ca esti cu samu' Il recomand...si pentru avansati si pentru incepatori...nu te va dezamagi. Cat despre rugina...am mai spus-o...eu cred ca japonezul nu greseste...pur si simplu a facut-o biodegradabila...succes...:banana daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate