Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Subaru Forester - problema bujie in chiulasa

pacaliciossu

Postări Recomandate

Salutare.

Stiu ca nu este topicul potrivit dar am zis sa incerc dat fiind faptul ca tot de mecanica este vorba

Am un rebel de 250 care s-a imbolnavit...i-a sarit bujia in mers.

Am desfacut tot ce era de desfacut, si am dus chiulasa la ''meserias'' care dupa ce m-a tinut 2 luni, a zis ca nu se poate face nimic , decat sa imi dea gaura mai mare si sa pun o bujie mai groasa, ceea ce am refuzat, pentru ca nu gasesc nimic echivalent.

Acu intrebare intrebatoare....stie cineva un meserias in adevaratul sens al cuvantului( in Bucuresti ) care sa mareasca gaura de bujie, sa o astupe complet cu un dop de aluminiu filetat, si apoi sa-mi dea gaura filetata la dimensiunea origilnala .???

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Subaru Forester - problema bujie in chiulasa

Ai verificat daca geometria locului unde intra bujia permite o gaura mai mare ? Daca bujia este perpendiculara ( ceea ce se intampla mai rar ) , teoretic s-ar putea. Daca este inclinata , situatia se schimba.

Ai cautat o chiulasa din dezmembrari ? S-ar putea sa iesi mai ieftin si mai rapid.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Nu stiu exact cum e chilasa la modelul in cauza , dar reductii de reparatie pentru bujii s-au folosit intodeauna . Unele montate pe sus fara demontarea chiulasei , celelalte montate cu chiulasa pe banc ... In vremurile mai demult se strunjeau din otel si se montau fara mofturi , doar unse cu putin grund de minium de plumb obisnuit - reparatia fiind considerata simpla si sigura ( si nu stiu de cazuri in care n-a fost asa ) . Varful de gama in domeniu erau reductiile usor conice montate la banc .

... la Nasu Mare cred ca te rezolva ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

... la Nasu Mare cred ca te rezolva ...

Poti fi putin mai specific te rog adica o adresa, sau tf, sau o informatie de are sa ma leg...

Multumesc.

Alex

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare