Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler 2014 pe sosea

edu

Postări Recomandate

Cochetez cu ideea de a-mi lua un Wrangler Unlimited Sahara Nou cu cutie automata.

Am vazut sute de filme cu ce poate masinuta asta in offroad. Stie toata lumea ca este foarte potenta in afara asfaltului.

Avand in vedere ca voi face 80% din drumuri pe asfalt (autostrazi si DN-uri drepte si cu serpentine) intrebarea mea este:

Cat de confortabila este la un drum lung? Adica dupa un drum de 250 km te dai jos si te culci sau esti inca fresh?

Se infige in depasiri sau dupa 130 km/h ma rog de ea sa-si traga curu inapoi pe banda?

Cat este consumul instant la viteza de croaziera pe autostrada 130km/h?

Mentionez ca ma dau jos dintr-o masina de 110 cp la 1.300 kg - benzina. (~12 kg/cal putere)

Multumesc.

4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Wrangler 2014 pe sosea

Citind întrebările tale îți răspund din start: nu este o masina pentru tine.

Dacă vrei o masina rapida, economică si confortabila caută o limuzina diesel: BMW, Mercedes, Audi.....

Un diesel modern de 2l poate acoperi cu usurinta necesitatile tale.

• Like 1
Mircea,
Link spre comentariu

Citind întrebările tale îți răspund din start: nu este o masina pentru tine.

Dacă vrei o masina rapida, economică si confortabila caută o limuzina diesel: BMW, Mercedes, Audi.....

Un diesel modern de 2l poate acoperi cu usurinta necesitatile tale.

N-am zis ca vreau masina economica, rapida sau confortabila.

Nu vreau racheta dar nici tractor.

Poate cineva o sa raspunda si la intrebari pentru ca pana la offroad avem de mers pe... asfalt.

4x4
Link spre comentariu

Viteza de croaziera este 120 km/h.

Consumul la drum este in jur de 12l/100 km. Mari depasiri nu prea mai poți face.

Modelul nou după 2012 este mai confortabil ca cel vechi dar nu se poate compara cu o limuzina sau un SUV modern. E zgomotos la drum (zgomotul la vânt e foarte mare) luminile sunt infecte frânele cel mult mediocre, demarajul la viteza lent, cutia automata antica, nu are loc unde sa îți tii piciorul stâng....

Este eminamente o masina de teren si un fenomen in sine!

Am avut doua si mi-as mai lua oricând altul!! Il IUBESC!

• Like 1
Mircea,
Link spre comentariu

Viteza de croaziera este 120 km/h.

Consumul la drum este in jur de 12l/100 km. Mari depasiri nu prea mai poți face.

Modelul nou după 2012 este mai confortabil ...

Am avut doua si mi-as mai lua oricând altul!! Il IUBESC!

Multumesc pentru raspuns, mai astept impresii si de la alti useri.

4x4
Link spre comentariu

Cutia automata de pe Wranglere JK nu iti va raspunde asa cum doresti la capitolul demaraj chiar si cu tuning cu tot (nu recomand). Pentru ca vrei Wrangler JK iti recomand sa cauti una cu cutie manuala (mai rar) dar in afara Romaniei. Poti scobi si dupa un model Rubicon cu astfel de cutie.

La capitolul confort la drumuri lungi iti recomand o versiune in 4/5 usi pentru ca este mai asezata si mai blanda in viraje chiar daca ulterior iti doresti sa o inalti un pic; subsemnatul ma declar multumit dupa cei 165.000 km parcursi cu JKU-ul meu sport cu cutie manuala (NSG371). De obicei verile mai ies si la ture ce trec in medie de 4000 km si nu pot sa ma plang de lipsa de confort desi in ultima vreme ceva semne de supraincalzire ma determina ca la peste 30C afara sa raman in zona celor 120km/h - 2500 rot/min (rapoarte punti 3:73) asta mai ales daca am si toata casa dupa mine. Alege intelept! Wrangler e spartan prin definitie dar unic prin traditie!

• Like 1

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Cat de confortabila este la un drum lung? Adica dupa un drum de 250 km te dai jos si te culci sau esti inca fresh?Este relativ ok, nici cea mai confortabila, nici cea mai enervanta, nu trebuie neaparat sa te culci imediat dar dupa ce bei o bere nu ar fi rau sa te pui la somn (aici conteaza foarte mult si configuratia masinii - stok sau modificata)

Se infige in depasiri sau dupa 130 km/h ma rog de ea sa-si traga curu inapoi pe banda? Vitezele mari nu sunt punctul ei forte dar nici nu te rogi in depasiri, posed dar si am mers cu masini mai puternici si chiar nu as incadra o in randul masinilor lenese.

Cat este consumul instant la viteza de croaziera pe autostrada 130km/h?[/b] 11-12L

Mentionez ca ma dau jos dintr-o masina de 110 cp la 1.300 kg - benzina. (~12 kg/cal putere)Motorul diesel are un cuplu foarte bun, in concluzie raportul care l ai avut la masina anterioara nu este foarte relevant

Ia masina :grin: o sa ti placa, ......mult :old E altceva :)

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

ia-ti masina cu soft-top, decapoteaz-o si pleaca la drum. orice fel de drum. o sa-ti placa la nebunie si n-o sa mai vrei sa te dai jos din ea. si nici n-o sa prea fie nevoie, ca merge cam pe oriunde vrei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare