Rafy Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Buna seara . Am achizitionat de curand un troliu winch de 8000 lbs de la baietii din timisoara .Sper sa fie destul de puternic pt sam. Imi puteti arata o schita pt prinderea troliului sau o idee. Niste poze ar fi de mare , mare folos. Multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Re: Suport troliu daca nu esti prieten cu goagle, ai mai jos un model 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 Re: Suport troliu Nu fi rau. Multumesc mult . Dar cum prind aceasta bara de sasiu . daca nu esti prieten cu goagle, ai mai jos un model [ATTACH=CONFIG]222111[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]222112[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 Re: Suport troliu Multumesc mult . Nu fi rau. Imi poti da si un pont legat de prinderea de sasiu . daca nu esti prieten cu goagle, ai mai jos un model [ATTACH=CONFIG]222111[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]222112[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suport troliu cu suruburi M10x70 prin gaurile marcate cu sageata. aceleasi gauri sunt deja date in capatul sasiului, sub radiator. in sasiu, pentru fiecare gaura se introduc bucse metalice de 10x18x44 mm care au rolul sa nu se "storceasca" sasiul cind strangi piulitele. 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate