Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rog informatii - Londra City Break 4-7 Septembrie 2014

giorgel

Postări Recomandate

Stimati confrati de patruoripatru, va solicit ajutor cu informatii:

In perioada 4-7septembrie voi avea deosebita placere de a savura, impreuna cu sotia si fiica, un CityBreak la Londra.

Avionul este aranjat (British), hotelul asijderea (Phoenix Best Western, Kensington Garden).

Si cele de vazut sunt pe lista, destul de aranjate. Cred.

Intrebarile ar fi:

- transport local: Oyster sau Travelcard? Vom ajunge joi ora 10 si ceva pe Heathrow, terminal 5, folosim TUBE, plecam duminica pe la ora 18, tot din terminal 5 (cel mai de la mama 'reaku, normal:fk). Altfel, ne vom invarti doar in zonele 1 si 2. Nu vom folosi acel express Heathrow-London, quite expensive x 3.

No way taxi sau rent-a-car. Mergem pe comun si pe jos. La Barcelona am facut la fel si a fost super.

- acces contra cost la chestii care nu sunt pe London Pass (am zis pas la london pass....:ha:) gen: Muzeul Madame Tussauds, London Eye.

E bine sa cumparam bilete de acolo, sau online?

Normale, sau fast track?

Cum e mai bine, stiut fiind ca sunt aglomerate, sa mergem joi-vineri, sau in perioada numita este rezonabil si sambata-duminica?

Noi avem ce face, ne umplem timpul nu-i problema, as dori doar sa nu mi-l petrec pe la cozi uriase. Tocmai le-am lasat in urma, acum 25 de ani....

Deocamdata atat..daca mai am ceva de intrebat, intreb.

Va multumesc anticipat.

P.S. De-abia acum am inceput sa culeg info's.

Daca stiam ce preturi sunt la Londra brrr.... dar odata in viata sunt convins ca merita.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rog informatii - Londra City Break 4-7 Semtembrie

Sal.referitor la intrebarile tale:-Oyster card si plecarea dupa 10 e offpeak su costa cam 8-9 lire pe zi poti sa circuli cu toate autobuzele si metrourile in zonele 1-3 ,si in cursul saptamani e destul de aglomerat la atractiile turistice,e cam scurt timpul dar depinde ce va-ti propus.

Link spre comentariu

Ia bilete online pentru ce ai scris mai sus. Scutesti cel putin 5-10 min cat ar fi coada de bilete.

Daca mergi la London Eye sa iei si cu acvariu. E destul de ok.

Daca ai timp si iti place se merita sa mergi si la muzee - stiintele naturii si muzeul tehnic sunt destul de aproape de unde stai, poti ajunge inclusiv pe jos.

Nu prea ai timp, dar daca te plictisesti ti-as mai recomanda si o plimbare in afara Londrei gen Windsor.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Multumesc domnilor!

@navara

Pai ne-am propus asa: Madame Tussauds & London Eye - caiet de sarcini batut in cuie de fiica noastra:wink:

Apoi neaparat British Museum -

Apoi ce-o mai fi, usor de ajuns.

Probabil ca o sa cascam gura si la Buckingham intre 11 si 12. - L.E. - doar sambata, 6 Septembrie prindem schimb de garda.

@radui: bun pontul cu muzeele din apropiere, sar'na. Cel tehnic sper ca e mai rasarit decat Leonida.

O sa ma documentez cum e cu London Eye & acvariu.

Ok, bilete online, asa ma gandisem si eu. Normale sau Fast Track?

Adica cele Fast Track fac vreo branza, sau scutesc doar 5 minute?

Nu am nicio problema cu diferentele de pret, insa cred ca sunt in asentimentul tuturor daca afirm ca nu-mi place sa cheltuiesc in gol, prefer ceva Lager de banii aia:wink:

Cum e cu mancarea pe acolo? La hotel avem doar mic dejun.

Nu am prea gasit referinte despre asta. Fast-food sau carciumi regulare?

Thank you!

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Muzeul tehnic e cel mai din Londra si printre cele mai din Europa si e foarte interesant pentru copii.

Si cel de stiinte ale naturii nu e de ratat. Are o zona buna de dinozauri. Plus ca sunt for free.

Eu unul am fost acum multi ani la British Museum si hmmm.

Desi am mai fost in Londra nu am mai dat pe la el.

Nu stiu ce sa zic cu fast-track. Eu am fost in aprilie si atunci nu merita fast-track. Acum... cauta si tu ceva camere live si vezi cat de mare e coada. Oricum si la fast track tot o sa ai ceva coada.

Mancare iti recomand sa incerci si indian, thailandez plus alte exotisme. Sunt autentice si merita.

In Kensignton gasesti foarte multe restaurante.

Pe o strada paralela cu London Eye e un sushi din acela cu banda. Experienta interesanta pentru copii :).

Au multe chesti pe langa sushi si sunt chiar bune.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

Re: Rog informatii - Londra City Break 4-7 Septembrie 2014

@radui: esti o comoara:h5

Nici nu m-am gandit la exotisme, desi sunt pe placul nostru.

Probabil ca s-a gandit sotia si nu mi-a spus.

Sigur vom vizita muzeele respective, plus British, plus altele, are soata un plan. Sunt constient de acel hmmmm... al tau, cred ca stiu ce inseamna. Dar jumatatea mea vrea, si n-am cum altfel.

Nu cautam neaparat atractiile turistice free.

Cati bani sa am la mine pentru Lager?:ha::ha:

Link spre comentariu

@ giorgel: Hau du iu du? :grin:

Mir geht es gut, danke. Dir?:ha:

Link spre comentariu

o informatie de importanta extrema mie mi se pare urmatoarea:

daca intri in pub cere "lager" daca vrei o bere decenta rece....

Eu am cerut "beer please" si am primit o chestie acra si calduta de care aia erau extrem de incantati cat e de buna iar mie imi provoca greata.

Cum dracu nu au pus asta in ghidurile turistice eu nu inteleg....

Plimbare placuta!

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

Sar'na...stiu de multa vreme ca berii noastre, cea de toate zilele, ii zice lager la puritani:ha:

S-ar putea ca tu sa fi primit Ale.

O sa incerc si eu Ale, daca nu-mi place raman la lager.

Ce-ti mai trebuie ghid turistic, cand ai forumul?:wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare