nclaur Postat August 28, 2014 Autor Partajează Postat August 28, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Am inteles...viteza mai redusa... Slidebars...pai acum am pragurile originale si le.am harait, o sa raman fara ele daca nu fac ceva. Scuturi...pai macar la rezervor tot trebuie sa pun pentru ca original este scut din plastic. Eu nu merg des in offroad dar cand merg imi place sa ma bag, am avut eu o retinere pana am dezvirginat.o si apoi i.am dat de gust. Cel putin in zona Dobrogea este multa piatra. Si tocmai ca ma gandeam ca adaugand ceva greutate sub masina se va aseza mai bine o suspensie cu lift. Si tot pe la altii am vazut ca un dealer ARB propune o suspensie iar daca clientul nu este multumit de comportament atunci dealerul ii schimba arcurile sau amortizoarele in asa fel incat sa fie conforme cerintei clientului...free of charge...cat se poate de frumos si echitabil, ma intreb daca se aplica si la noi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Eu mi-as face din asta un mod de viata daca as putea avea aceleasi preturi/profit ca la cei ce iau 6ooo$ pe o suspensie instalata la cheie .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Eu mi-as face din asta un mod de viata daca as putea avea aceleasi preturi/profit ca la cei ce iau 6ooo$ pe o suspensie instalata la cheie .... la ce te referi?...6000$...?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 (editat) Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Cos a avut un mod subtil de a-ti spune ceva, ca raspuns la afirmatia ta de mai sus...ca pe la "altii" (care-s aia? se schimba suspensiile ca pe ciorapi, "free of charge", pana cand clientul este "multumit". Cum se masoara multumirea?:grin: Daca iti vand cu 6000 $ o suspensie al carei pret de retail este 1500 $, imi permit sa ti-o inlocuiesc odata sau de doua ori, pana cand te conving ca esti multumit. Si tot raman in profit:ha: Editat August 29, 2014 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Eee, am inteles eu...doar ca mie imi place alb si negru...:) Nu este vorba de schimbat ca pe ciorapi, la altii pe forumuri... Pentru ca practic clientul este la mana vanzatorului, vanzatorul iti face o propunere, tu nu poti verifica ce spune decat dupa ce se monteaza si mi se pare normal sa iti schimbe componente din suspensia propusa de el daca nu esti multumit. Cei care au inlocuit s-au referit la deler ARB si suspensii clasice OME, 2 ". Nu as compara cu cioroapi dar as compara cu un costum...mi se pare normal sa ti.l reajusteze gratuit daca te strange sau daca ti-e larg...si nu croitorul il probeaza ci clientul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Pentru ca practic clientul este la mana vanzatorului, vanzatorul iti face o propunere, tu nu poti verifica ce spune decat dupa ce se monteaza si mi se pare normal sa iti schimbe componente din suspensia propusa de el daca nu esti multumit. Nu as compara cu cioroapi dar as compara cu un costum...mi se pare normal sa ti.l reajusteze gratuit daca te strange sau daca ti-e larg...si nu croitorul il probeaza ci clientul... :ha: Asta merita sa o ti minte ...cand comanzi o suspensie ... si s-o explici pe indelete vanzatorului ...poate va exista unul care te va intelege. In alta viata, cand totul e pe nasturi sau pe frunze de dud ...nu pe bani! Un costum daca te strange cand l-ai cumparat sau daca iti e prea larg te duci la croitor ... si ti-l modifica PE BANI! PE BANII TAI! :grin: La suspensie ...vanzatorul (unul care se respecta) te intreaba ce vei face cu masina si ce astepti de suspensie ! Daca tu nu te exprimi corect si nu formulezi corect ceea ce vrei nu mai e vina vanzatorului ...Iti asumi suspensia comandata pana la ultimul leut cheltuit. Nu stiu ce crezi tu ca ar trebui sa insemne un client ptr un furnizor ... exista insa niste limite... Si cand vei depasi aceste limite ... vei avea surprize ...mari de tot! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 30, 2014 Autor Partajează Postat August 30, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Yonutz...eu ti-am spus ce am citit pe forumurile de afara si ti.am spus ca mi se pare corect. Eu umblu mult pe afara, cand in America stateau la coada la magazine ca sa returneze cadouri primite, in Romania trebuia sa te judeci ca un comerciant sa-ti primeasca un produs inapoi... Ce spun eu se intampla ACUM in alte tari si poate se va intampla candva si la noi. De fapt a si inceput cu pasi timizi la comertul pe net cu politica de retur, cu preturi un pic mai mici pentru produse resigilate/open box...totul este doar de marketing...orice se poate daca exista bunavointa si un marketing indreptat catre client. Vanzatorul nu pierde in caz de retur, eventual castiga mai putin si isi va gasi cu siguranta si client si pentru produsul resigilat...si va atrage si mai multi clienti prin promovarea politicii de retur...dar suntem off topic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 (editat) Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Stiu ce spui tu de "politica de retur" ...este valabila asta IN UNELE CAZURI la unele categorii de produse doar ca nu o sa gasesti ceva similar NICIUNDE in lume ...ceva legat de piese auto sau in general in industria auto. Incearca sa iti cumperi o masina noua si dupa aia sa o dai "retur" pe motiv ca nu iti place ceva la ea in ce tara doresti tu ...Daca vrei sa incerci, exista masina de drive test! :grin: Atata timp cat nu exista probleme de garantie legate de functionalitate ... ai platit, ti-ai asumat-o! Sincer, chestia asta pe care o spui tu aici "nu-mi place suspensia vreau sa o schimb" ... nu prea e ok! Si aici ti-o spun analizand toate posturile posibile in care pot fi: consiliator, vanzator, montator sau pur si simplu consumator! LE Gandeste-te ca nici eu n-am coborat ieri din vreun copac si am umblat si eu ceva pe afara ... cum e in America nu stiu ca n-am ajuns acolo dar iti pot spune ce se intampla in Europa ... Editat August 30, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 30, 2014 Autor Partajează Postat August 30, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Yonutz...repet, cauta pe forumuri si o sa vezi ca sunt baieti care au schimbat amortizoare sau arcuri pentru ca masina era prea tare sau prea moale iar dealerul ARB le.a schimbat...este vorba de imaginea firmei, sau poate nu au fost corect alese de dealer, sau poate chiar masina omului topaia... Drive test cu masina, corect...drive test cu amortizoare ?? ... teoretic, un client ar trebui sa dea 1000 de eur doar pe ce promite un vanzator...e cam... Dar, raspunsul simplu si fara polemici era: In Ro nu se pot schimba componente ale suspensiei aftermarket chiar daca masina topaie sau e barca in curbe. Eu am deschis acest topic in speranta ca voi primi feedback de la cei ce folosesc Nitrocharger Sport si poate chiar de la unii care pe aceeasi masina au folosit ambele variante. Teorie citim cu totii, practic vroiam sa stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport Eu te inteleg , am avut aceasi dilema si am rezolvat-o la plesneala cu o incercare nereusita si pe urma printr-o solutie paralela .... dar , parerea unor utilizatori nu poate fi luata in considerare altfel decat statistic si nu tehnic , pentru simplul motiv ca dintre utilizatori nu pot fi luate in considerare nici 10% din opinii ca fiind reale si corecte tehnic . Fara criterii clare de apreciere in conditii identice ( banc de testarea performantelor si a durabilitatii , categorii de masini etc ... ) informatia pe care o cauti e cam aceasi cu incercarea de a afla intreband la care capat a curcubeului se afla oala cu galbeni ... Nu e nimic concret in parerile utilizatorilor , fiecare apreciaza diferit si prea multi sunt doar conducatori , nu si piloti care sa pot oferi informatii utile . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 (editat) Re: OME Nitrocharger versus Nitrocharger Sport @nclaur Importatorii, pe o perioada limitata au dat posibilitatea viitorilor cumparatori sa faca drive test cu niste masini cu suspensie montata. Stiu asta ptr ca si eu am avut doua masini ptr drivetest. Stii cati s-au prezentat? ZERO insi! Acum daca as mai da masina la drive test as da-o doar prietenilor! De restul sincer mi se cam rupe ... Sunt cam egoist, asa-i? Foarte bine ...mi se rupe! Ce vezi tu pe forumuri, pareri si megapareri (inclusiv pareri care apartin subsemnatului) sunt apa de ploaie in ecuatia achizitiei tale de suspensie...asta ptr ca fiecare apreciaza SUBIECTIV orice fel de de caz unde isi da cu parerea. Asta ptr ca practica si simtitul suspensiei pe propria ta piele ... e intotdeauna altfel! Nu-i nici prima si nici ultima discutie la care la final concluzia e clara: E CAM CEATA! Editat August 30, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate