mircea Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Vreau sa schimb amortizoarele la Galloper LWB Inaltat din barele de torsiune si arcuri patrol spate, daca nu merg cele standard imi puteti recomanda ce sa cumpar? Nu stiu daca am inteles bine ca ar merge cele de 3.0 V6,au cursa ceva mai lunga. Astept recomandarile dumneavoastra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Amortizoare Galloper Poti pune asa ceva: De la Ironman4x4 amortizor fata cod: 12082GR iar amortizorul spate este codul 24645FE Exista si de la OldManEmu dar nu am la indemana in acest moment informatia. E foarte posibil sa potriveasca de la anumite modele de Mitsubishi Pajero MK2 http://www.ironman4x4.ro/img/p/1055-1546-large.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 Re: Amortizoare Galloper Multumesc, voi lua legatura cu cei de la Ironman. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Amortizoare Galloper eu am OME si sunt foarte multumit de ele Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate