MihaiK Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Salut, stie cineva o firma din frumoasa noastra tara care repara prelate? Am nevoie sa schimb un fermoar din spate de pe o prelata de Samurache, prelata e buna si e pacat sa o schimb numai pt ca fermoarul e defect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top In Bucuresti sunt "ateliere" care repara orice fel de fermoare, prin piete. Cred ca si prin Cluj trebuie sa gasesti. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jrjager Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Eu am comandat fermoar pe lungimea de vitara la o firma, pe urma am dus prelata la un tip care se ocupa in Oradea de tapiterii volane etc. Distractia vreo 30/35 lei fermoarul + 50 de lei manopera. P.S. Cred ca mai am o bucata de fermoar. (comanda minima 3 sau 4, unul l-am dat pe la Alba sau ceva de genu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Multumesc mult de raspuns. Pai caut si eu pe la cluj un atelier de asta de tapitari auto sau ceva sa vad poate ma ajuta:grin: Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) Re: Schimbare fermoar soft top Colegule in nevoie, Schimbarea fermoarului la prelata se poate face de orice croitor sau orice confectioner cu experienta cu conditia sa aiba masina de cusut cu triplu transport (adica sistemul asta: ). Gasesti asa ceva la atelierele de pielarie, la cei care fac hamuri pt cai, la cei care fac canapele etc. Aia care repara sau fac prelate au de obicei tampenii din alea pentru lipit fasii de plastic si nu e ce-ti trebuie. Exista fermoare care se pot lipi de prelata dar nu sunt o solutie rezistenta. Practic, astea sunt masini de cusut pentru gros si foarte gros la care, fata de masinile de cusut normale, nu transporta doar rama aia cu dinti de dedesubt (transportorul) ci transporta si acul (trage materialul atunci cand e infipt in el) si piciorusul suplimentar (acesta paseste si strange materialul intre el si transportor si il trage concomitent cu transportorul si cu acul). Operatiunea de schimbarea fermoarului in sine nu e vreo mare smekerie pt cineva care stie bine croitorie sau confectie, important este ca masina de cusut sa duca materialul ala foarte gros. Deci triplu transport neaparat (am vreo 2 din astea prin atelierul de cercetare pt geci de aviatie, noi-noute, dar in perioada asta nu am program de cercetare, deci nici om la lucru, iar eu nu stiu sa pun fermoar pt ca nu sunt de meserie confectioner sau as putea dar nu vreau sa ma risc sa-ti cos stramb....). Daca ai tensiune mare pe fermoar, ai incurcat-o: iti trebuie masina de cusut zig-zag cu dublu transport la piciorus (alea nu exista cu triplu, este imposibil tehnic) si, in afara de a mea, nu sunt sigur daca mai e alta in Romania :))) Atentie la 2 aspecte esentiale: 1. Pentru genul asta de confectie, care e mereu afara si expusa, ata trebuie sa fie anume rezistenta la factorii de mediu (UV, apa, schimbari climatice) si speciala pentru aplicatii din astea (tenacitate mare). Ideala ar fi ata Gore Tenara (tine poate si 50 de ani, e garantata la 18) dar aia e cam 100 Euro+TVA conul. Cel mai bun compromis (care va rezista ani buni, cel putin 5, orice i-ai face) este ata Serafil WR. Costa cam 15-20 lei+TVA conul cel mai mic, de 900 metri, si o poti comanda de la producator: http://www.amann.ro (noi am facut tot felul de teste pe ea si e fenomenala, rezista minunat chiar si la interactiuni cu benzina, uleiuri, solventi). Te sfatuiesc sa iti cumperi tu conul de ata pentru ca, in ateliere, slabe sanse sa gasesti asa ceva (aia merg pe ata de poliester normala, mult mai ieftina). Finetea (grosimea) de care ai nevoie este 20 (ar fi bine chiar mai groasa, gen finetea 10 -- nu e metric -- dar slabe sanse sa gasesti usor masini capabile sa coase cu asa ceva --- poate la aia care fac canapele si dau cusaturi decorative foarte groase --- aaaa, si la aia care fac harnasamente pt cai -- vezi intai ce ai la indemana inainte de a comanda ata). 2. Cel mai rezistent fermoar ever este cel de plastic tip spirala (adica tipul asta: http://www.canvasthings.com.au/zip_02.jpg). Fugi tare de fermoarele metalice (oxideaza usor) pe asemenea aplicatii sau de fermoarele de plastic injectat (adica astea, sar dintii usor: https://www.zippersource.com/images/parts/plastic.jpg). Pentru prelata de masina iti trebuie fermoar spirala marime mare (minim marimea 8, preferabil chiar marimea 10 -- astea sunt pe masuri metrice). Gasesti asa ceva metraj (la rola) din care se taie cat iti trebuie, primesti si cursoare si terminatii/blocaje impreuna, se aplica de catre croitor/confectioner. Iti recomand sa utilizezi de la YKK (http://www.ykk.ro). In rest, piata e plina de tot felul de chinezarii si turcisme care n-o sa tina. Cei de la YKK vand fermoarul spirala doar la rola de 100 metri. Insa poti sa-i suni si sa le ceri sa te puna in legatura cu firme care au cumparat de la ei, pentru confectie, fermoare spirala de marimea si culoarea dorita (nici nu-ti inchipui tu cat de clar si de detaliat au ei istoricul comenzilor clientilor) si cumperi de acolo lungimea dorita, ia-ti macar 10% marja de eroare, nu uita sa ceri si cursori si terminatii pt ca, de la YKK, nici din aia nu poti cumpara daca nu cumperi rola aferenta de fermoar. Noa, eu ti-am zis tot ce-ti trebuia sa stii ca sa-ti iasa prelata cum trebuie. Mai departe, croitor/confectioner experimentat si stradanie personala iti mai trebuie. Daca nu te descurci si nu te descurci si pace (dar mai intai cauta pe langa tine), as putea chema un om pana aici, sa faca si el un ciubuc. Eu nu am pe stoc fermoare de plastic acum, deci nici spirala, dar am colaboratori care folosesc si pot pune o intrebare. Ce lungime iti trebuie si ce culoare are prelata ta? (ca sa potrivim fermoarul) Prelata ti-e OK sau trebuie si ea refacuta? Daca trebuie, ai materialul sau trebuie sa te pun si pe directia aia? (cand vad, de obicei pe Vitare, soft top-uri after market din plastic din ala infect de prelata de tir, imi vine sa ma iau cu mainile de cap... lumea chiar habar nu are ce-i trebuie... si mai dau si minim 200 Euro pe mizeriile alea....) Asa, ca o gluma, cred ca ma apuc sa fac prelate si soft top-uri pt masini de teren ca mai toate le au terci :))))) De la geci de aviatie la prelate... ca si cum m-as apuca sa bat cuie cu microscopul :))))) Spor sa ai si sa-ti iasa lucrarea faina! Cele bune, Matteo Edited August 27, 2014 by matteo_tgv 2 Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Salut, Matteo(acum stiu cine,esti, te stiu de pe rofreefly si eu sunt zbuator ma bucur sa ne vedem si aici). In primul rand multumesc pt raspuns(si ce mai raspuns). Am fost la un atelier de croitorie(unde se repaa rucsaci) si am fost refuzat. Maine masor fermoarul si scriu aici toate dimensiunile. Mai am de mentionat ca zimtii nu sunt rupti, sunt in stare foarte buna doar ca, cursorul nu mai uneste jumatatile adica cursorul nu mai inchide(el merge pana jos dar fermoarul nu se inchide). Exista vreo posibilitate sa repar/schimb doar cursorul? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Salut, nu am incercat artificii de genul.... Si, apoi, iti trebuie cursor de acelasi tip si aceeasi marime. Posibil ca dintii sa aiba si o uzura/tocire pe care sa nu o vezi la ochi. Eu zic sa inlocuiesti fermoarul direct. Lasa-mi un nr de tel pe privat, odata cu lungimea fermoarului (da-mi lungimea exact cat iese la masuratoare, iti pun eu toleranta). Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Salutare Matteo ai pm dar am hotarat sa scriu si aici dimensiunile fermoarului, poate cineva e interesat. Dimensiuni: - lungime fermoar- aprox. 65 cm. - latimea max cursuor- aprox. 1.5 cm. - lumgime cursor- aprox. 2 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Ti-am raspuns la pm. Cand e gata, nu uita sa postezi poze cu lucrarea! Dimensiunile cursorului nu sunt relevante. Vei primi cursorul potrivit fermoarului pe care il vei instala, difera de la unul la altul. Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted August 31, 2014 Author Share Posted August 31, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Multumesc si aici Matteo, voi pune poze dupa finalizarea lucrarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 Re: Schimbare fermoar soft top Salutare, saptamana aceasta a fost schimbat fermoarul la softtop si este absolut perfect. Dupa achizitionarea fermoarului(daca aveti nevoie, dati un pm si va indrum) am mers la cineva de aici din Cluj (din nou, daca va intereseaza, dati un mesaj) pentru coaserea acestuia si a iesit absolut perfect. Vreau sa multumesc lui @matteo_tgv pentru ajutor si daca are cineva nevoie donez o bucata ramasa de fermoar (am comandat mai lung) de 1000 mm si cursor binenteles. Asta daca mai planuieste cineva sa schimbe vreun fermoar la vreun softtop Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo_tgv Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Re: Schimbare fermoar soft top Stimati colegi, intrucat, in urma postului meu mai vechi, din acest topic, in care am explicat unele lucruri referitor la prelate, am primit destul de multe mesaje private cu intrebari. Ca sa nu mai fiu nevoit sa scriu de mai multe ori acelasi lucru, raspund acelor intrebari aici si arat ca nu mai raspund la ele pe privat si ca EU NU CONFECTIONEZ PRELATE, am cu totul alte lucruri de care sunt obligat sa ma ocup. Coroborati informatiile de mai jos cu cele din postul anterior (as prefera sa nu stau sa ma repet). 1. Unde fac si eu o prelata buna si ieftina? Raspuns: Nicaieri. Lucrul de calitate nu e ieftin. Daca vrei ieftin trebuie sa accepti ca, la bani putini, primesti calitate de bani putini. 2. Unde pot sa fac o prelata? Raspuns: La orice atelier de marochinarie, pielarie, canapele, harnasamente, d-astea. Adica la orice confectioner care dispune de o masina de cusut cu triplu transport. 3. Din ce material sa o fac si unde gasesc materialul? Raspuns: De departe, cel mai potrivit material pt prelate este Sunbrella care este destul de scump dar rezista incredibil de bine in timp (nu ma intrebati de ieftinarii, pt mine alea nu exista pt ca nu sunt calitative si nici rezistente). Pentru achizitie, contactati importatorul pe Romania, adica http://www.egisnautica.ro. Tot de la ei puteti lua si partea de accesorizare (ocheti, anouri etc), cred ca si fermoar. 4. Daca, la anumite modele de prelate, aveti nevoie si de chinga, banda bordurare (bias) si chestii din astea, apelati cu mare incredere la Pantex Brasov, producator roman traditional, care scoate o calitate exceptionala pe tot ce face: http://www.pantex.ro 5. Mai gasiti metraje si tot felul de materiale pt aplicatii speciale, accesorii si alte chestii greu de gasit si la Condor SA (fabrica de parasute si echipament militar): http://www.condor-sa.ro. Le place sa se vaite cand ii suni sa cumperi materie prima dar te servesc. N-au preturi prea mici (dar nici prea mari) insa au chestii de calitate. 6. Nu va jucati cu calitatea atei de cusut. De obicei atelierele folosesc ata chinezeasca ieftina. Aia nu rezista pe prelate, se coace iute. De aceea, e bine sa va cumparati voi ata si sa mergeti cu ea la atelierul ales. Ideala este ata Gore Tenara (gasiti la http://www.egisnautica.ro) dar e scumpa. Alternativa ieftina si buna este ata Amann Serafil WR (http://www.amann.ro). Cand cumparati ata, cereti finetea 20 (e suficient de groasa si gasiti mai usor ateliere care au masini capabile sa coase cu grosimea asta decat cu grosimi mai mari). Ar mai merge si ata Coats Gral (http://www.coats.ro) dar nu e la fel de rezistenta la radiatiile UV precum ata Amann Serafil WR (merge si Serafil simplu dar mai bine cu indicativ WR). Restul vi le-am explicat in post-ul de pe la inceputul acestui topic, studiati-l. NU ma mai intrebati daca stiu vreun atelier ANUME pt. ca nu stiu. Vedeti pct. 2 de mai sus. Cele bune, Matteo Edited March 16, 2015 by matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ydaniel Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Re: Schimbare fermoar soft top Multumim pentru postarile cu informatii tare utile! Fiind vecin cu fabrica Condor,pot confirma ca nu sunt dornici de a vinde materialele. Pentru diverse tipuri de piele se poate contacta tabacaria jilava,preturi bune- piele buna buna! In Bucuresti este o fabrica de material textil result,asemanator cu CE se facea pe vremuri la Pucioasa pt prelate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motica Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Buna seara! Am de schimbat un fermoar la prelata spate pt Suzuki Vitara decapotabil. De unde pot sa imi comand fermoar spiralat detasabil la 2m? Mentionez ca eu execut lucrarea. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts