Radu Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 (editat) Am un oarecare gand de a cumpara un GLK. Cine are experienta cu seria aceasta? Ma intereseaza sa faca o serie mica de chestii, dar foarte bine: 1) sa fie confortabila masina - e clar 2) sa traga o platforma cu motor enduro - clar 3) sa consume putin si sa fie fiabil - aici cer sfaturi/feedback Ar fi ideal sa fie 2009-2010, varianta de motor mic, 3000cc deja exista pe LC120 si nu ma incanta teribil impozitul vietii, de asemenea nu am nici o placere la viteze mari (trecand de la Defender 125 cai si Hilux 102 cai :))))) Thank you R. Editat August 25, 2014 de Astral coNfort.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c0m0d Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK un amic a cumparat un GLK 220 2008-2009 ia cazut grupul al 60.000km a schimbat 3 grupuri aceeasi problema....poate fi eroare din fabrica ori atlceva am condus masina cu pricina.este comfortabila dar nu cu jante pe 19-18...cum a venit a lui....16 maxim 17 e comfortabila nu stiu ce pretentii ai in ceea ce priveste optiunile insa cele de la noi pe siteurile de vanzari autoturisme sunt cam limitate in optiuni...gen nav mica si incalzire in scaune ...nav mare fara incazire am condus si GLK 2013-2014 e mult mai ochioasa dar e cam aceeasi treaba...sa tragi ceva dupa tine nu iti va face probleme....e comfortabila si stabila...si incapatoare... este doar parerea mea... Nu te pune cu prostul, ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK Ce inseamna nav? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK Ce inseamna nav? Probabil navigatie. Pentru unii e greu sa scrie corect cand se grabesc sa faca numarul de postari neccesar pentru sectiunea "Vanzari" :wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK calculatorul asta pe roti poate fi incadrat la masini de teren?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK Foarte corect Marius :)) Dar nu are treaba cu off road-ul. E doar ideea de SUV / Allroad. Cum sa zic eu, ceva peste Skoda 4x4 si sub LC 120 ca si performante. Aia era ideea. Treaba cu grupul am mai auzit-o, la fel cum am auzit si costurile pentru treaba asta. N-a fost placut. Deci mi-a dat niste dubii. Momentan planul este pe hold, dar ramane o masina care-mi face cu ochiul. R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Sfat achizitie Mercedes GLK O interventie nu tocmai la subiect, dar care ma astept sa fie primita ca o critica constructiva: Pentru a se mentine o oarecare ordine pe forum, consider ca locul topiculului acestuia e mai degraba la seciunea "SUV-uri". GLK nu e tocmai un off-roader, dupa cum spune chiar si @Radu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate