Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vopsitorie

BogdanAWD

Postări Recomandate

Salut,

Intrucat pe un thread alaturat am deviat spre partea de vopsitorie, si ca sa nu para ca mergem pe un subiect paralel, deschid o noua discutie cerandu-va parerea unde este mai bine sa vopsiti Nivele? Si aici ma adresez si celor ce au alte marci. Eventuale preturi si detalii pe PM ca sa nu intram pe partea cu reclamele.

Daca ati pregatit in acelasi loc masina pentru vopsit, dat jos rugina etc...

Multumesc

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vopsitorie

Lucrand in domeniu,iti pot spune ca vopsitoria totala a masinii in Bucuresti,la cuptor,profesional,o sa coste mai mult decat masina. Pe de alta parte,eu mi-am schimbat culoarea la masina aproape de noua,la cuptor si n-am fost multumit de rezultat.

Daca vrei sa-ti faci masina la un pret corect si decent,suna-ma si-ti recomand pe cineva care sa-ti rezolve problema.:h5

Link spre comentariu

Ca sa-i fac putina concurenta lu Patzakin ...cauta-ma si o sa-ti dau o solutie decenta, foarte foarte eficienta ...O padure plina de craci si maracini daia spinosi first class. Si ceva arbusti apropiati. Locatia este aproape de Bucuresti ...

In 15 minute o sa ajungi la concluzia ca masina nu necesita nici tinichigerie si nici vopsitorie ...aspectul capatat fiind unul unic ... :wink:

Ontopic ...avand in vedere valoarea masinii ...nu merita vopseala ...decat asa sa-i tragi un trafalete home-made ...

LEL

Si eu lucrez tot in domeniu ...ma ocup cu stricatul ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu nu lucrez in domeniu :) dar garantat nu merita prea multa investitie in vopsea:)

eu o vopseam cu pensula/spreiul sau trafalet,e drept ca era si alba si usor de reparat:)

daca nu te stresezi atunci stiu si eu pe cineva care lucreaza bine si de care eu sunt multumit la calitatea lucrarii

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare