Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Planuri / schite winch bar , bullbar ?

alfredlna

Postări Recomandate

Re: Planuri / schite winch bar , bullbar ?

Planuri / schite cu detalii si cote nu vei gasi si nici nu cred ca vei primi, din motive evidente, dar pentru inspiratie poti sa dai o "Cautare avansata" dupa cuvantul-cheie "bara" si vei gasi destule topicuri :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... si nici nu cred ca vei primi, din motive evidente

Yep.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Sfatul meu cauta pe forumurile de afara aceste informatii. acolo oameni impartasesc aceste informatii .Aici in romania...NU.DIn varii motive.

• Like 1

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Sfatul meu cauta pe forumurile de afara aceste informatii. acolo oameni impartasesc aceste informatii .Aici in romania...NU.DIn varii motive.

Nu fi asa sigur.....Daca tu ai gasit, te rog posteaza tu un link aici pe care se afla o astfel de plan detaliat !

Link spre comentariu

Io te ajut cu tot ce stiu , dar cun de fiecare data designu' , modelu' si caruta , dorinta si propitaru' fuse altul , toate fura ele diferite . Mai scotocesc si iti pun niste poze , dar cred de poze esti satul , e netul plin .

... la obiect ...

...dimensiuni nu prea sunt disponibile pentru foarte putini au avut rabdarea sa faca in istoric in imagini clare cu dimensiuni pe imagine ca sa te poti ghida in confectionarea uneia asemanatoare ... eu am pastrat unele sabloane initiale de la cateva , in ideea ca ma vor ajuta pe viitor , dar dupa un timp le-am aruncat , singurele care au fost cat decat utile au fost unele de la colturile unei bare de Jimni pe care le-am dat lui dulceanu ... dar doar atat , doua sabloane amarate din 25-30 de piese care are bara ... sau cam asa ... La ultimele nici macar n-am mai facut poze , le cautam aiurea si mi-am adus aminte ca de fapt n-am facut deloc ci mi-am vazut de treaba ... Dimensiuni ? ... Ei , la o bara tip ARB iti intra cam 3/4 dintr-o foaie de tabla de 2m pe 1m ...

Am pastrat totusi unele de la Navara/Path , o bara care a iesit bine si care mi-a placut , dar e discutabila ca e cu 1/2 pereche cu bara stock si probabil ca putini se vor incumeta sa ciopuiasca o bara stock in buna stare ...

Iar cei care cu devarat au dimensiuni exacte sunt cei care deja isi castiga existenta din asta , deja pe alte baze comerciale ... si din pacate nu vezi de la ei altceva decat oferte de vanzare ...

Deci ... fa ca mine cand drumul inainte se arata cu ceata - am incredere in mine ca o scot la capat cu bine si cu fruntea sus ... Daca ai in plan o singura bara , cel mai folositor sfat pe cate ti-l pot da este ca intodeauna trebuie lucrat simetric - sablonul final pentru o parte trebuie obligatoriu verificat si pe cealalata parte si facute corectarile de rigoare daca e necesar .

Atentie , troliul are motorul mai lung decat reductorul , masoara in raport cu gaurile de montaj , nu in raport cu lungimea totala impartita la jumatate .

Fiind o bara tubulara , incepe cu mijlocul si apoi potrivesti lateralele cumva , ajustezi ce trebuie ... folosesti coturi sudabile la diametrul potrivit ...

P.S.- intodeauna mi-am facut bine temele ... cateodata prea bine si nu le-am mai facut deloc ca nu mai trebuia ....

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

484611527_tecdrawingbullbar.jpg.98e98b56c781a604f4089848294f00ce.jpg

cu putina pricepere gasesti ...dar aici se lasa cu suparare ca asa cum am spus mai inainte ......se pierd potentiali clienti.....forum ,forum in acceptiunea denumiri de forum ...informatiile sunt libere. .....

• Like 1

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare