Norby Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Buna Seara mar ajuta vreun coleg cu o informatie ce problema pot sa am la motor accelerezi turatia urca pana la 2900rot/min dupa aia coboara la 2000/rot min fara sa misc pedala de acceleratie motor diesel anul de fabricatie 2000 mersi Masina fiind frellander din 2000 cu motor de 2000 cmc diesel cutia de viteza 5+1 anvelopele 215/65/R16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Re: Probleme cu turatia Buna Seara mar ajuta vreun coleg cu o informatie ce problema pot sa am la motor accelerezi turatia urca pana la 2900rot/min dupa aia coboara la 2000/rot min fara sa misc pedala de acceleratie motor diesel anul de fabricatie 2000 mersi Esti 100% sigur ca nu lasi deloc pedala? Nu cumva ramane viteza de deplasare constanta si turatia scade? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Re: Probleme cu turatia Buna Seara mar ajuta vreun coleg cu o informatie ce problema pot sa am la motor accelerezi turatia urca pana la 2900rot/min dupa aia coboara la 2000/rot min fara sa misc pedala de acceleratie motor diesel anul de fabricatie 2000 mersi Salut... poate daca ti-ai completa profilul/semnatura sa stim ce motor, ce transmisie si ce an de fabricatie macar ... ceea ce stim din postarea asta e doar ca e Freelander si are probleme cu turatia... cam slaba baza pentru un raspuns pertinent NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Re: Probleme cu turatia Tot un 2.0 di. Dar e greu de trecut la profil... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia se acceleraza singura Slaut , am si eu un Land Rover Freelander din '99, motor 2000 di ,si am o problema cu el, se tureaza singur si intrerupe in mers si se aprinde si martorul motor cand intrerupe . Am fost si am pus un tester pe el , mi-a spus ca este senzorul de la pedala de acceleratie , acum am schimbat si senzorul si tot asa face , chiar nu stiu ce sa aiba, va rog sa ma ajutati Editat Septembrie 13, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia era bine de stiut codul de eroare dat de tester nu parerea mecanicilor, nu mai tii minte ce cod era? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia Pai nu stiu daca i-a dat cod, i-a aparut direct senzor clapeta aceleratie, asa am vazut si eu. Editat Septembrie 13, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia inseamna ca trebuie urmarit circuitul senzorului ala poate fi o defectiune pe cablaj intre senzor si ECU NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia Senzorul nu are nici un cablu, este prins pe pedala direct. Am pus o poza numai ca este facuta invers. Am bagat tel sub bord si am facut poza. Editat Septembrie 13, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia ma refeream la cablaj electric, am si spus circuit inainte, repet:inseamna ca trebuie urmarit circuitul senzorului ala poate fi o defectiune pe cablaj intre senzor si ECU... senzorul are o mufa electrica si firele care pleaca de la el catre ECU(computerul masinii)...problema e pe circuitul ala undeva ca semnalul senzorului nu ajunge la ECU...acum m-ai inteles? nu am schema electrica de la 2.0 di dar poti descarca o carte tehnica dedicata si acolo arata clar cum merge circuitul si ce fire trebuie verificate NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia Am inteles mersi mult acum o sa verific si cablaju Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia daca mai ajungi la tester, daca citea codurile de eroare testerul ala trebuie sa aiba si sectiune de "live data" unde se pot vedea inputurile de pe fiecare track al senzorului ...acolo trebuie verificat sa e vada daca semnalul e bun sau nu ca stiind ca senzorul e nou daca unul sau mai multe din semnale nu sunt cum trebuie e clar ca e circuitul defect NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia O sa ma duc sa o mai pun odata pe un tester stiti pe unde sa ma duc la un tester mai bun Editat Septembrie 13, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Probleme cu turatia mai bun ca ce? ... si unde? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia Un tester petru land rover ca eu am fost la un dar mergea mai mult cu el pe bmw dar am vazut ca avea program de land rover Editat Septembrie 13, 2014 de DKW incearca sa scrii corect, fara prescurtari. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia Am verificat si cablul care duce in ecu si nu are nici un fir ciupit sau altceva dar totusi trebuie pusa pe tester din nou. unde ma indrumati? Editat Septembrie 16, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eusebiuebi Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Re: Probleme cu turatia Un prieten de-al meu a avut o problema asemanatoare, doar ca lui i se mai accerela si singura din cand in cand. Dupa ce mecanicul i-a curatat pompa de injectie de 2 ori, a schimbat motorasul de la accerelatie, aia 2 senzori de la motor de sus de langa vasul de lichid de frana ( unul parca e electrovalva ) s-a dus la un electrician si a vazut ca are un fir intrerupt ( pe dinauntru, nu crapat sau rupt!!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Probleme cu turatia Pai si mie mi se accelereaza singura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norby Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Probleme cu turatia Pai si mie mi se accelereaza singura Si ce era pana la urma problema la tine ? Masina fiind frellander din 2000 cu motor de 2000 cmc diesel cutia de viteza 5+1 anvelopele 215/65/R16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Re: Probleme cu turatia Nu am rezolvat-o nici acUma dar vad ca nu se mai tureaza de cand a venit frigul Editat Decembrie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norby Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Probleme cu turatia Interesant eu am caratat de pref tot sistemul de admisie si dupa aia nu mai face Masina fiind frellander din 2000 cu motor de 2000 cmc diesel cutia de viteza 5+1 anvelopele 215/65/R16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zet 04 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Probleme cu turatia O sa incerc si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate