gury3 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 (editat) Vand patrolicul portocaliu pe care il am de ceva timp din motive financiare si pentru ca nu il mai folosesc deoarece sunt plecat de ceva vreme din tara. Patrolicul este la baza un Y60 din anul 1990, inmatriculat in Spania pe numele meu, cu acte in regula, cu ceva modificari care functioneaza perfect fara problema: -caroserie si sasiu scurtat -caroserie inaltata 5 cm fata de sasiu -aripi si capota din fibra -rezervorul inaltat -blocant fata ARB cu compresor ARB cu functie de umflat rotile si posibilitate de a mai cupla un blocant -mrl-uri originale nissan,care nu se rup -blocant spate original nissan -suspensie spate modificata cu triunghi central si tiranti reglabili si torsionabili cu piulita pentru a putea in teren sa flexeze foarte mult -bucsi spate poliuretan -preinstalatie troliu fata spate (suporti troliu, instalatie eléctrica, intrerupatoare in interior) -roti 36" -snorkel -scaune backet -instalatie pentru 2 baterii in paralel, pozitioante in spate -baterie de gel Distributia a fost schimbata acum mai putin de 5000 km. Functioneaza total perfect, este cu aprox 400 kg mai usor decat un Y60 normal. Acte de Spania pe numele meu, total in regula. Pret: 6900 eur Contact: 0723004043 (Romania) si 0034644016226 (Spania). Am Whatsapp pe numarul de Spania. Ionut. Editat Decembrie 7, 2014 de Yonutz sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic un l vrea nimeni? sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic Schimburi ceva? Un microbus+diferenta? Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic poti detalia te rog un pic oferta? sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic poti detalia te rog un pic oferta? Masinutza de masinutza sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic Vand patrolicul portocaliu pe care il am de ceva timp din motive financiare si pentru ca nu il mai folosesc deoarece sunt plecat de ceva vreme din tara. Patrolicul este la baza un Y60 din anul 1990, inmatriculat in Spania pe numele meu, cu acte in regula, cu ceva modificari care functioneaza perfect fara problema: -caroserie si sasiu scurtat -caroserie inaltata 5 cm fata de sasiu -aripi si capota din fibra -rezervorul inaltat -blocant fata ARB cu compresor ARB cu functie de umflat rotile si posibilitate de a mai cupla un blocant -mrl-uri originale nissan,care nu se rup -blocant spate original nissan -suspensie spate modificata cu triunghi central si tiranti reglabili si torsionabili cu piulita pentru a putea in teren sa flexeze foarte mult -bucsi spate poliuretan -preinstalatie troliu fata spate (suporti troliu, instalatie eléctrica, intrerupatoare in interior) -roti 36" -snorkel -scaune backet -instalatie pentru 2 baterii in paralel, pozitioante in spate -baterie de gel Distributia a fost schimbata acum mai putin de 5000 km. Functioneaza total perfect, este cu aprox 400 km mai usor decat un Y60 normal. Acte de Spania pe numele meu, total in regula. Pret: 6900 eur Contact: 0723004043 (Romania) si 0034644016226 (Spania). Am Whatsapp pe numarul de Spania. Ionut. up again sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic mai am un nr de telefon la cere pot raspunde 0773677911 multumesc sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic m am gandit sa l scad la 5900 cash sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic Functioneaza total perfect, este cu aprox 400 km mai usor decat un Y60 normal. Zau ca pasta nu am inteles-o! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic kg ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic kg ! Greu mai sunt de cap ... :grin: Evident ca aia a vrut sa spuna! A dat up de mai multe ori dar nu a stat sa reciteasca anuntul. Cazul e rezolvat! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: patrol y60 pregatit un pic Scuze,acum am vazut Dar e adevarat ca asta al meu cum a fost chinuit o sa faca mai putin cu 400 km fata de un patrol normal(1milion km pt un patrol normal,acesta va face doar 996mii de km) :))) Multumesc si scuze sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Iulie 27, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: patrol y60 pregatit un pic upppp sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Martie 14, 2016 Partajează Postat Martie 14, 2016 Re: patrol y60 pregatit un pic Mai e valabil ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nsdro Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 Re: patrol y60 pregatit un pic la motor ai lucrat ceva , ma refer la putere Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szocske Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: patrol y60 pregatit un pic Mai este valabil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 26, 2016 Partajează Postat Iunie 26, 2016 Re: patrol y60 pregatit un pic Mai este valabil? Ultimul UP l-a dat in iulie 2015, iar in profilul lui se vede ca n-a mai intrat pe forum din martie 2016, deci mai bine il suni.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate