iulianul Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 N-am mai fost de vreo 2 ani pe traseul asta si mi-e dor de o plimbare. Grohotisul e fain ca are de toate, peisaje, ceva urcari, gol alpin, padure... si e lejer. Daca avem timp, poate mergem si la Tabla Butii prin padure, ca n-am mai urcat pe acolo, dar am auzit ca e frumos. In consecinta, cine doreste o plimbare fara dificultati deosebite e binevenit. Vremea e superba, insorita, cu 25C. Dupa cum il stiu, traseul nu pune probleme, dar MT-ul mi se pare o dotare minima daca iesi in offroad (pe orice traseu, nu numai in cazul asta), precum si stare tehnica buna a masinii. Mancare la pachet si voie buna! Sambata, Fantana Miorita, la 8.30. Iulian 0723.534.290 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august Ce faceti domnule, anuntati iesirile? Iete-te la dansul:ha::ha: Poate ramai singur:grin: Nu pot veni, eveniment in familie. Distractie faina! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august 1 zi sau 2? merge cu familie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august Giorgele, cat pe ce, nu mai cobi! Tu stii ca esti binevenit oricand! Totusi ne-am strans 4-5 masini. @Lukino, eu vin cu baiatul meu, are 13 ani. Noi nu vorbim urât, nu facem mizerie, iubim natura, practic...suntem un model pentru societate :grin:. Nu vad de ce nu s-ar bucura si familia ta de iesire. Plecam dimineata si ne intoarcem seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august cu parere de rau..zic pas....masina este la cosmetica :ang3 Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august Armand, te asteptam data viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august Am terminat cu campionatul sper sa ne vedem mai des! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Grohotis sambata, 30 august Poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate