Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grohotis sambata, 30 august

iulianul

Postări Recomandate

N-am mai fost de vreo 2 ani pe traseul asta si mi-e dor de o plimbare. Grohotisul e fain ca are de toate, peisaje, ceva urcari, gol alpin, padure... si e lejer. Daca avem timp, poate mergem si la Tabla Butii prin padure, ca n-am mai urcat pe acolo, dar am auzit ca e frumos.

In consecinta, cine doreste o plimbare fara dificultati deosebite e binevenit. Vremea e superba, insorita, cu 25C.

Dupa cum il stiu, traseul nu pune probleme, dar MT-ul mi se pare o dotare minima daca iesi in offroad (pe orice traseu, nu numai in cazul asta), precum si stare tehnica buna a masinii. Mancare la pachet si voie buna!

Sambata, Fantana Miorita, la 8.30.

Iulian

0723.534.290

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Grohotis sambata, 30 august

Ce faceti domnule, anuntati iesirile?

Iete-te la dansul:ha::ha:

Poate ramai singur:grin:

Nu pot veni, eveniment in familie.

Distractie faina!

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Grohotis sambata, 30 august

Giorgele, cat pe ce, nu mai cobi! Tu stii ca esti binevenit oricand! Totusi ne-am strans 4-5 masini.

@Lukino, eu vin cu baiatul meu, are 13 ani. Noi nu vorbim urât, nu facem mizerie, iubim natura, practic...suntem un model pentru societate :grin:. Nu vad de ce nu s-ar bucura si familia ta de iesire. Plecam dimineata si ne intoarcem seara.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare