Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Video_aware_car. Idee buna sau rea?

aaddrryyss

Postări Recomandate

Re: Video_aware_car. Idee buna sau rea?

.

Sufar si eu alaturi de voi ca n-avem autostrazi, infrastructura, spitale, si toate cele. Dar nici nu stiu ce sa fac in legatura cu asta, si sunt si mult prea mic pentru asta.......

Iti spun eu ce s-ar putea face : GREVA FISCALA !

Nimeni sa nu mai plateasca NICIUN LEU la stat pentru nimic pana cand nu se fac publice TOATE contractele pe banii publici si pana nu sunt renegociate si scoase clauzele preferentiale pentru prestator !

Pai de ce credeti ca la noi e cel mai scump km de autostrada de pe planeta ?!?

Pai de ce credeti ca la noi termenul de executie e o chestie pur formala ?!?

Pai de ce credeti ca nu se aplica penalizari ?!?

Pentru ca respnsabilii statului care semneaza aceste contracte isi iau spaga ca sa includa in contracte clauze favorabile executantului si care executant, culmea, poate fi chiar el sau cel mult un acolit politic !

Cum e posibil sa spui ca "s-a pierdut" contractul cu Bechtel si nimeni sa nu pateasca nimic ?!??

SI toate astea pe banii NOSTRI, ai sclavilor in care ne-a transformat intreaga clasa politica !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti spun eu ce s-ar putea face : GREVA FISCALA !

+1

eu deja fac asta. dar... romanul: "daca ciupesc ceva de aici si ceva de acolo, ma descurc, e bine"; asa e si in trafic, asa e peste tot.

uite, Yonutz pe astia vrea sa-i ajute.

care dau banii prin care ar putea sa cumpere GHE-O pentru popii mortilor ma-sii.

alta duda: aici.

politia rutiera a avut un program de voluntariat, dar din pacate, multi intre cei cu insigna si-au batut joc si asa s-a oprit jucaria. da, consider ca o camera A MEA este buna. nu a politiei.

oricum, am luat decizia ca topicurile de genul asta ma enerveaza prea tare, ca romanii nu sint uniti si ca da, strainii cam au dreptate: sintem o natie plina de infractori. asa ca, pentru mine, e ultimul post in topicuri de acest gen.

n-au decit sa se duca la dracu cu totii, atita timp cit o fac repejor, ca sa putem trai si noi.

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Raspunsul meu punctual si care se adreseaza numai initiatorului : in mod normal as considera asta ca o acoperire legala in caz de necaz pentru ca mi-as putea proba nevinovatia ( daca as dori sa fac eu ceva magarii ilegale imi voi da la momentul respectiv toata stradania sa am curu' ferit de ochi si urechi ) . Dar , in prezent cred ca e o dovada de inconstienta naivitate sa-mi pun dosul la dispozitia coruptiei care poate rastalmaci sau interpreta partial dupa cum doreste orice inregistrare cu referire directa la persoana mea . Deci inca o data , cred ca e o idee superbuna dar extrem de proasta in acest moment . Iti doresc succes la votare , poate ca stii tu ceva ce noi restul ( adica eu si familia mea careia ii port grija , nu incerc sa fiu nici un lider de gramada ca nu ma pasioneaza deloc ) nu reusim sa pricepem in intunecimea vietii nostre marunte obsedata de plata taxelor si a facturilor care sustin cele cateva mii de lipitori infecte lasate sa suga si sa se umfle , neglijate dintr-o suprema neghiobie si indobitocire de care tot noi suntem raspunzatori !!! Ai grija sa nu pui stampila stramb , ca nu-i bine pentru viitorul copiilor ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Edi,

Sa ne intelegem ... una-i una si alta-i alta!

@initiatorului topicului... ai fi de acord sa iti montezi doua camere la tine in casa in dormitor sa vada meletianu cum faci tu sex?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Edi,

Sa ne intelegem ... una-i una si alta-i alta!

@initiatorului topicului... ai fi de acord sa iti montezi doua camere la tine in casa in dormitor sa vada meletianu cum faci tu sex?

si asta doar pentru BINELE TAU, pentru ca in cazul in care te calca hotii sa poti proba in instanta cine sunt faptasii ? :grin:

Link spre comentariu

Stiu de camerele auto de pe piata, detin una, iar pe un alt forum am fost efectiv desfiintat pentru detinerea si utilizarea ei. Am impresia ca lumea in general crede ca cei cu camera fac pe grozavii or something. Ideea cu "din fabrica + omologare + legi care sa sustina toata sandramaua" mi-a venit tocmai pentru a "oficializa" cumva problema,...

Fiule cu sau fara acordul, tau te rog sa imi dai voie sa spun urmatoarele:

1.camera pe care o ai tu sau eu sau oricare alt membru al acestui forum pe masina, in caz de Doamne Fereste, la tribunal este acceptata ca un "capat de proba" ,asadar filmarea video nu este eliminata complet, indiferent de cat de omologata este camera.

2.ceea ce bati tu campii cu "omologarea" acestor camere au facut deja altii in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video. Mai exact...

Sa spunem ca vreau sa imi instalez camerele video sa imi pazesc proprietatea de hoti.

Ma documentez temeinic si aflu ca pentru a pune un conector BNC pe cablu RG, sa infig un jack pentru alimentare iar apoi sa le leg la un DVR, AM NEVOIE DE O AUTORIZARE in acest sens.

Ulterior acestei probleme trebuie sa mai fac si un dosar stufos pentru ca ORGANU' sa stie pe unde am dat eu gaura in perete sa trec firul si ce zona supraveghez eu cu fiecare camera etc.

Dosarul in speta are cateva zeci sau chiar sute de pagini.

BUUUN ma interesez si aflu ca acel curs e undeva la 1500 RON.

Sa spunem ca sunt suficient de cretin sa platesc acesti bani DAR dupa ce obtin hartia la mana NU POT sa imi instalez acasa acest sistem deoarece o astfel de lucrare se face doar de firmele autorizate ale baietilor destepti care si-au facut toate aranjamentele inainte sa apara faza cu "autorizarea legala".

Deci sunt autorizat sa fac astfel de lucrari dar pot sa activez decat ca angajat al baietilor destepti :fk

Concluzie: ma pis pe orice lege in acest sens si totodata pe omologarile voastre. :pt

3.nu cred ca ai fost desfintat pe alt/alte forumuri pentru ca ai o camera pe masina ci pentru faptul ca ai astfel de idei crete nascute din partea intunecata a creierului.

E singura idee de acest gen sau mai are si alti pui?

4.Rugaminte ! Daca iti expui in continuare ideile pe acest topic sau pe altul, incearca te rog sa te limitezi exclusiv la limba romana.

Nu de alta dar ROMGLEZA produce un sentiment intens de viol asupra retinei in general...

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Ok, cum zice englezu`, "Enough it`s enough !"

@Adryss :

La o scurta privire prin topicurile tale n-am remarcat sa ne fi impartasit din experientele tale in off-road, ceva acolo, o iesire cu colegii, cu familia, ceva peisaje, ceva bucurie ca ai un 4x4 si cu care ai fi fost in locuri care te-au incantat intr-atat incat sa le impartasesti si cu restul pasionatilor de pe acest forum, deci, daca te interseaza si crezi asa de tare in ideea ta, o poti face pe un blog personal sau oriunde in alta parte pentru ca aici, (ca dealtfel si pe alte forumuri, dupa cum ne-ai zis) preferam sa ne delectam cu chestii care ne departeaza nitel de realitatea trista oferita de guvernanti......

In concluzie, si acest topic se inchide pentru ca deja exista premisele alunecarii spre discutii politice.

Multumesc pentru intelegere !

[ATTACH=CONFIG]222882[/ATTACH]

thread_closed3.gif.235f094fedc53111c213144d6c77cdfc.gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare