darius_X Postat Februarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu cauciurile sunt foarte bune la temperaturi peste 5 grade sub e vai si amar! am rezolvat problema cu termostatul am trecut la frane, dar am dat peste urmatoarea problema! placutele sunt aproape noi, dar parte din spatele discului arata ca in poze!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu Necesita inlocuire discuri spate (ambele)+placute+verificare culisante etrier Spor la treaba :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius_X Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu update ....am schimbat discurile, placutele, bucsile de la bara stabilizatoare..plus rectificat un brat (nu am gasit de vanzare brat nou)+incarcare instalatie AC Am avut mari probleme la itp..deoarece masina fiind inmatriculata era trecut in carte la observatii, volanul pe partea dreapta...pana la urma am reusit sa i fac itp-ul si sa i schimb cartea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu update ....am schimbat discurile, placutele, bucsile de la bara stabilizatoare..plus rectificat un brat (nu am gasit de vanzare brat nou)+incarcare instalatie AC Am avut mari probleme la itp..deoarece masina fiind inmatriculata era trecut in carte la observatii, volanul pe partea dreapta...pana la urma am reusit sa i fac itp-ul si sa i schimb cartea! Cum ai rezolvat probema ? Legal sau ...mai pe ocolite :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius_X Postat Iulie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu Legal...dar cu bani dati, numai reprezentate auto sunt autorizate sa faca astfel de interventii, si avem nevoie de un document in privinta asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 9, 2015 Partajează Postat Iulie 9, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu ...si l-ai primit ? cat , cum ,unde ? ........ detalii ? ca poate mai sunt si altii interesati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius_X Postat Iulie 18, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu ai nevoie de un deviz cum ca lucrarea s-a facutintr un servis autorizat pentru astfel de operatii, este o lista pe sit-ul RAR cu toate servisurile autorizate din tara...dupa ce obtii devizul respectiv mergi la RAR sa ti faca omologare, platesti 800 lei, si ti schimba cartea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius_X Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu daca e cineva interesat...masina e de vanzare, nu mai am ce face cu ea, s-a asfaltat drumul la bunicii mei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2015 Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Re: jeep cherokee sport 2.5 crd 2002.....nou in domeniu daca e cineva interesat...masina e de vanzare, nu mai am ce face cu ea, s-a asfaltat drumul la bunicii mei Pune anunt la MICA PUBLICITATE..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate