CosminC Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Salutari,cine ma ajuta cu flase pentru roti.Am BFG 33X12,5X15 dar caroseria este foarte mult inaltata.Mersic frumos si astept oferte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: Flanse roti pt. Samurai SJ 413 JX din '87 incearca sa iei legatura cu cfantana.din cate stiu are el.gasesti date de contact pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Salutare la toata lumea. Vreau sa montez la masina flanse si respectivele bucse.Cine ma ajuta cu niste preturi si eventual piese ?Mentionez ca la masina am bodylift de 10 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Daca ti-ai completa si locatia in profil ai fi in spiritul Regulamentului forumului :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Flansele de roti sunt 180E setul si sunt pe stock iar tampoanele de caroserie trebuiesc comandate si nu stiu sa-ti dau pret. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 daca ti-ai completa locatia am stii de unde esti si te-am putea ajuta, ...si flansele si bucsele se pot face,depinde ce vrei sa faci cu masina,cat de mult vrei sa o inalti, in functie de asta faci distantierele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 16, 2008 Autor Partajează Postat August 16, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Scuze cu prezentarea si locatia.Acum cred ca este OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 16, 2008 Autor Partajează Postat August 16, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Problema sta in felul urmator:masina are un boylift de 10 cm si asa cum spuneam,roti pe 33.In dotare mai avem kit Calmini Shackle Reverse ,bara stabilizatoare si bucse poliuretan.Problema de care m-am lovit este inclinarea laterala.Caut solutii pentru a scoate rotile mai in afara si o stabilitate mai buna.Cred ca daca scot body liftul sau il inlocuiesc cu ceva mai jos vor atinge rotile in caroserie.Astept cu mare interes sugestii.Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 flanse la roti si (daca mai este nevoie) jante cu ET negativ. Daca tot mai tipa dupa latime... atunci punti de Toyota :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 16, 2008 Autor Partajează Postat August 16, 2008 Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413 Un roll cage exterior mai onorabil ca pret se poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate