Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Flanse roti pt. Samurai SJ 413 JX din '87

CosminC

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413

Salutare la toata lumea.

Vreau sa montez la masina flanse si respectivele bucse.Cine ma ajuta cu niste preturi si eventual piese ?Mentionez ca la masina am bodylift de 10 cm.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Flanse roti si bucse caroserie(poliuretan) pt. Suzuki SJ 413

Daca ti-ai completa si locatia in profil ai fi in spiritul Regulamentului forumului :rules

Link spre comentariu

Flansele de roti sunt 180E setul si sunt pe stock iar tampoanele de caroserie trebuiesc comandate si nu stiu sa-ti dau pret.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

daca ti-ai completa locatia am stii de unde esti si te-am putea ajuta, ...si flansele si bucsele se pot face,depinde ce vrei sa faci cu masina,cat de mult vrei sa o inalti, in functie de asta faci distantierele :)

Link spre comentariu

Problema sta in felul urmator:masina are un boylift de 10 cm si asa cum spuneam,roti pe 33.In dotare mai avem kit Calmini Shackle Reverse ,bara stabilizatoare si bucse poliuretan.Problema de care m-am lovit este inclinarea laterala.Caut solutii pentru a scoate rotile mai in afara si o stabilitate mai buna.Cred ca daca scot body liftul sau il inlocuiesc cu ceva mai jos vor atinge rotile in caroserie.Astept cu mare interes sugestii.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare