Ivanov Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Am inceput acest proiect cu o luna in urma cand am intrat in posesia unui Mitsu v6 3000 Benzina , din 1992 . Am observat ca are sasiul cam distrus pe spate si m-am hotarat sa demontez toata masina pana la sasiu , sa o reconditionez , sablez , sudez si sa incerc sa schimb absolut tot ce se poate schimba pe ea - bucsi , articulatii , amortizoare , arcuri... Atasez cateva poze - cum arata masina cand am intrat in posesia ei si cum a ajuns intre timp :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Azi urmeaza sa ma apuc de intarirea/modificarea sasiului! Voi posta poze dupa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 am facut si eu treaba asta o data si acum nu imi mai trebui :))) bafta KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 am facut si eu treaba asta o data si acum nu imi mai trebui :))) bafta Cred! Din fericire nu sunt presat de timp si imi doresc sa-l fac tanc. Speram sa il termin pe la sf lunii , acum sper sa termin cu sasiul , articulatii , motor pana la sf lunii octombrie. :)) Macar sa prind iarna cu el facut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Daca te tii de treaba si ai fondurile necesare termini la timp, cel putin sa prinzi iarna cu el facut, super motor, mi se pare motorul ideal pe pajero. Spor la lucrari si asteptam poze si detalii:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65410-pajero-scurt-3000-v6-12v-an-93 eu am muncit aproape 6 luni , KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65410-pajero-scurt-3000-v6-12v-an-93 eu am muncit aproape 6 luni , Cum ti-am zis si in mesaj... din ''cauza'' proiectului de mai sus m-am apucat... :D Voi cere ''consultanta'' cand va trebui sa o reasamblez :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 inca mai astept poze :grin: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 inca mai astept poze :grin: Am terminat in sfarsit sasiul . Nu am avut rabdare sa termin cuptorul pentru vopsit in camp electrostatic si pana la urma am grunduit sasiul si apoi vopsit. Acum ma apuc sa fac lista cu piesele pe care le voi schimba de pe puntea spate. Inca sper sa pot merge cu masina la iarna :D . Probabil am dat jos cam 50 kg de rugina jos si am mai ingreunat sasiul cu ceva tabla de 6 mm , si 3.5 mm... Probabil 100 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Eu inca astept sa trec pe la tine! :))))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Eu inca astept sa trec pe la tine! :))))) Am mai evoluat ceva cu lucrarea , - Sasiul este la gata - am montat tot ce tine de mecanica pe sasiu - am antifonat caroseria - am inlocuit/taiat/sudat - tabla , praguri , podele , s.a.m.d ( 8 mp tabla ) :D - am vopsit caroseria - am inlocuit cu piese noi - amortizoare , discuri , placute , si tot ce inseamna bucsa sau cauciul , element de legatura - tot tot tot - Acum sunt pe punctul de a pune caroseria pe sasiu - in acest moment caroseria este prinsa de tavan si azi ma duc sa pun sasiul sub ea. :D am si eu 2 probleme: am un senzor sau nu stiu ce e rupt pe puntea fata - nu stiu cum sa il gasesc si nici nu stiu ce face - cine ma poate ajuta dau o bere. este senzorul fix de sub baia de ulei - pe punte fix sub baie. si problema nr 2 - Unde gasesc un manual unde vad cum sa pun instalatia electrica la loc :D - Am doua cutii de cabluri si as vrea sa incep sa le pun pe pozitie. In week-end ma apuc sa ii fac bari - fata - spate - scarita si portbagaj. :D Revin cu pozele de pe parcursul evolutiei astazi putin mai tarziu. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 pai ... pe punte n-ai decat senzorul de cuplare tractiunea fata . Inteleg ca n-ai facut un milion de etichete ca sa etichetezi cablurile si nici macar un milion de poze etichetate . No , cam nasol . Editat Noiembrie 21, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 pai ... pe punte n-ai decat senzorul de cuplare tractiunea fata . Inteleg ca n-ai facut un milion de etichete ca sa etichetezi cablurile si nici macar un milion de poze etichetate . No , cam nasol . am etichetat marea majoritate , dar despre senzorul asta intrebam intrucat este sectionat si nu stiu cei de la piese cum sa-l caute intrucat nu stiau ce face mai exact. Ms , s-a rezolvat intre timp. Atasez ceva poze cu evolutia din ultimile 2-3 luni pana la momentul actual. nu s-au urcat pozele pe forum in ordinea lor dar se intelege . Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Proiect Demontare piesa cu piesa si restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Cum ti-am zis si in mesaj... din ''cauza'' proiectului de mai sus m-am apucat... :D Voi cere ''consultanta'' cand va trebui sa o reasamblez :))) liviu , ma ajuti si pe mine te rog sa vin luni sa fac poze cablajelor de pe la motor si de pe la sasiu ? :D Am inteles ca si tu ai tot un mk2 benzina 3000. Ca nu prea mai stiu cum sa pun unele cabluri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Restaurare Mitsubishi v6 3000 - 1992 Intr-un final am terminat trotineta :D atasez 2 poze cu produsul finalizat :) [ATTACH=CONFIG]233507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233508[/ATTACH] II multumesc lui liviuoff pentru piesa fara de care nu puteam sa plec cu mitsu in concediu . Cum un lucru desfacut si facut la loc nu putea ramane fara probleme eu mai am de rezolvat urmatoarele: 1 - vacuum fata - nu mai stiu cum se monteaza 2 - vacuum spate - nu stiu cum se monteaza + pierdut pompa vacuum 3 - lipsa lumina in bord - toate becurile merg dar bordul nu este luminat. 4 - consum drum lung - mers 4x4 intrucat fara vacuum altfel nu puteam , cu cauciucurile din poza - consum 15% . normal ? mult? Va multumesc tuturor celor care m-au sfatuit si m-au ajutat. Respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate