alex22_xxx Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 aveti idee ce alternator (de la ce marca de masina) ar fi bun pe suzuki? cel original pare firav si nu cred ca o sa suporte troliu,proiectoare,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: alternator suzuki samurai Cel original osibil sa fie Nippon Denso de 50A la turatie maxima, 30A la 800rpm, integtat cu regulatorul. De la ce se potriveste ca inlocuitor,Cfantana stie mai bine. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Iulie 31, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: alternator suzuki samurai Cel original osibil sa fie Nippon Denso de 50A la turatie maxima, 30A la 800rpm, integtat cu regulatorul. De la ce se potriveste ca inlocuitor,Cfantana stie mai bine. si daca este Nippon denso parerea ta este ca nu trebuie schimbat? posibil sa fie suficient? intreb deoarece nu am idee.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: alternator suzuki samurai Alternatorul original duce o baterie de 75-80A fara probleme. Eu am acum pe masina baterie de 100A si troliu,proiectoare.....si merge f bine alternatorul. S-ar putea pune destul de usor alternator de wrangler,am avut unul de la Oresti si m-am uitat la sistemul de prindere,trebuie doar modificat un pic suportul in rest e de acolo. Ala de wrangler are 90A. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Re: alternator suzuki samurai http://www.roadlessgear.com/page/RGL/PROD/E/RG105 http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 1, 2008 Autor Partajează Postat August 1, 2008 Re: alternator suzuki samurai am inteles! va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate