RETI Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 CIne a mai patit..asa ceva ? In urma cu 2 luni am comandat un kit de amortizoare Procomp +2 inch din Uk...am schimbat amortizoarele....si mutumit... In timp am observat fenomenul de barca ...care s-a accentuat avand impresia ca amortizoarele nu is mai fac treaba. AM scris azi la magazin si sa vad cum rezolv tarasenia.ca mai mult ma incurca chestia..deci trebuie intre timp sa comand altele si apoi sa le trimit pe astea cu probleme inapoi. S-a mai lovit cineva de aici de astfel de probleme....tin minte ca de mult acuma vreo 12 ani cand am luat masina la fel am patit la Anglocar.. imi schimbase amortizoarele cu unele obisnuite cu ulei...in 2 saptamani i-am rugat sa le dea jos....si le-am inlocuit cu un ARB....apoi am luat un kit complect de Procomp de+ 2 inch d ecare am fost super multumit multi ani.Acuma pur si simplu nu inteleg fenomenul....nu e mare inginerie sa schimbi amortizoare....dar sa le vinzi naspa sau cu defecte..????? Nu fac offroad cu masina nu alerg ..decat pe drumuriile patrie...or fii ele gaurite ca la razboiul din Bosnia...dar nici sa ma lase dupa 2 luni nu concep. Astept pareri .... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Septembrie 6, 2014 Partajează Postat Septembrie 6, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... arcurile din kit ce producator sunt? Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Ce treba au arcuriile...ca nu ma prind??? Masina nue lasata...arcuriile se distentind se comprima ..asta e tot ce trrebuie sa faca. Arcuriile le-am luat acuma 7 ani...kit cu tot cu amortizoare...cred ca britpart...eu vb de amortizoare...ca parca sunt cu barca pe valuri.....sau oi fii eu exceziv de perfectionist. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Salve. Anul trecut am schimbat si eu 2 amortizoare pe spate (pe aceasi parte ) tot Procomp +2. Noroc ca erau in garantie. Si totusi, din cate stiu si eu, fenomenul de barca apara cand se duc arcurile. Ale mele sunt Terafirma +2. Poti incerca eventual pe un stand de probe. Succes. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... As vrea un test ..e adevarat inca nu stiu unde sa ma duc ...prin sector 1 sau prin drumurile mele....rog colegii sa ma ajute. De asemenea ,pun o intrebare aici ce marca de amortizoare la +2 inch aveti? Cat sunteti de multumiti de ele? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... ar fi bine sa-ti updatezi semnatura cu ce fel de Discovery ai ca daca e D2 cu ACE problema poate sa nu fie nici de la arcuri nici de la amortizoare... asa am putea raspunde mai la subiect NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... problema ta este cu amortizoarele ca s-au dus, acest lucru se intampla la produse care sunt de mult timp in stocuri , similar m-i sa intamplat cu amortizoare de la Rubicon Express in 2010 am importat un lot de 40 bucati care s-au dus in cateva luni pe diverse masini , dar am reusit sa inlocuiesc tot lotul in garantie.... este neplacut dar se mai intampla si la case mai mari. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... problema ta este cu amortizoarele ca s-au dus, acest lucru se intampla la produse care sunt de mult timp in stocuri , similar m-i sa intamplat cu amortizoare de la Rubicon Express in 2010 am importat un lot de 40 bucati care s-au dus in cateva luni pe diverse masini , dar am reusit sa inlocuiesc tot lotul in garantie.... este neplacut dar se mai intampla si la case mai mari. Chiar am sa ma uit la el sa vad data productiei.... In orice caz trebuie sa le schimb din nou...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... ma vad nevoit sa insist sa fie updatata semnatura cu modelul de Discovery detinut daca se poate...pentru a evita interventii inutile ulterioare...asta daca nu e secret, sau daca i decis sa ma ignori iti respect alegerea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Multumesc... e clar deci ca nu e de la ACE:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Si eu am patit la fel aici, cu marfa suedeza... probabil. Au tinut amortizoarele 3 saptamani, dupa care au inceput sa bata. Cand le-am dus inapoi nu a parut sa fie nicio surpriza pentru magazin, probabil ca nu am fost unicul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Nu m-am hotart cu ce le schimb insa.....optez intre Kony si terrafirma.la +2 inch. cine mai are +2 inch si are alte marci rog sa isi expuna punctul d evedere...multumit ///si /sau alte probleme.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Incearca Terrafirma .... Eu am folosit Kony si nu sunt prea incantat de ele... Sau OME daca produce pt modelul tau, macar astea sunt testate si re-testate .... Vb cu amicul GTC :) Editat Septembrie 23, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Eu am Terrafirma si sunt super, si sunt la pret rezonabil. Mai sunt posesori de LR care au Ironman pe masina. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Eu am Iron Man pe masina si au deja 10000km si se comporta foarte bine. Ce e drept am D2, dar nu ar trebui sa fie diferenta când vorbesc de marca ce o am pe masina. Ce am patit eu cu Iron man este faptul ca sunt +4cm si real am avut + 7cm:). Am luat pe fata +100 si pe spate +300. Desi sunt +300 am inteles ca nu trebuia sa fie mai sus de +4cm. Drept e ca acum dupa 10000km nu le-am mai masurat. Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Suspensie de la Procomp.....amortizoare ... Mersi de sfaturi , am avut si Ome, ARb, kony [pe alta masina],Procomp......cred ca ma duc spre terrafirma.....saptaman viitoare dau comanda. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate