Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Costuri piese GV si disponibilitate piese after market pt GV

Postări Recomandate

Va salut colegilor,

Am un Pinin in 4 usi si as vrea si un GV generatia 2000-2002 in 3 usi.

Pinin-ul e o masinuta superba dar, la piese, e belea mare cu el. De exemplu, bucsaraia de pe spate nu se gaseste decat pe original, o bucsa e cam 100 lei si ai 10 pe el. O bieleta spate e 350 lei. Un tampon la cutie e 700 lei. Aberant... Pe fata se mai gaseste cate ceva pe producator, preturi ok.

Acum, intrebarea fireasca este: la Grand Vitara generatia 2000-2002 se gasesc piesele toate pe aftermarket? Sau, daca nu, cum sunt preturile pe original?

Voi cum va descurcati cu piesele?

Cele bune,

Matteo

Editat de matteo_tgv
Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Costuri piese GV si disponibilitate piese after market pt GV

Va salut colegilor,

Am un Pinin in 4 usi si as vrea si un GV generatia 2000-2002 in 3 usi.

Pinin-ul e o masinuta superba dar, la piese, e belea mare cu el. De exemplu, bucsaraia de pe spate nu se gaseste decat pe original, o bucsa e cam 100 lei si ai 10 pe el. O bieleta spate e 350 lei. Un tampon la cutie e 700 lei. Aberant... Pe fata se mai gaseste cate ceva pe producator, preturi ok.

Acum, intrebarea fireasca este: la Grand Vitara generatia 2000-2002 se gasesc piesele toate pe aftermarket? Sau, daca nu, cum sunt preturile pe original?

Voi cum va descurcati cu piesele?

Cele bune,

Matteo

Nu vreau sa te superi dar pe mine personal ma faci sa zimbesc cind iti citesc postarile de genul cit cosuma,cit costa etc etc in ceea ce priveste grand vitara,dupa ce tot forumul asta a tratat asta de vreo 4-5 ani incoace.Vorbim de o masina normala nu una venita din spatiul interplanetar:)))Consumul ti l-am indicat prin link catre autodata,il iei pe ala oficial si mai calculezi minim un litru in plus (sau in minus daca conduci stil taxi,:)),iar dupa aia o sa plingi:))si iaca consumul ce mare filosofie?Amu cu piesele preturile date mai sus pentru pinin or fi la reprezentanta din alaska:)))un sfat schimba-ti magazinul de unde cumperi ca pe linga ca nu stiu pe ce lume se afla iti mai impusca si adaosuri stelare:)))Pentru aproape orice masina gasesti piese AM si desigur citeva doar pe original,In rest.. daca tot ai intrebat eu cu piesele ma descurc de la bine in sus:)))iar de piese de origine(OE) discut doar cind oi zbura in spatiu:))De ce?Pt ca asa cum toti stim fabrica suzuki face doar masini nu si piese:)))iar daca te zbati putin afli cu ce producator lucreaza ala mic cu ochii oblici pentru fiecare reper si voila cumperi de la producatorul ala dar desigur mult mai ieftin:))))Faza asta e pentru orice masina iar cunoscatorii:))stiu despre ce bat cimpii aici.Ca o incheiere nu exista masina ieftina la intretinut sau scumpa,toate se invirt pe "acolo" la preturi desigur vorbind de carutele pamintene :))) nu de avioane gen ferarri ori altceva.

Plus ca uitasem,tot daca te zbati putin o sa vezi ca tamponul tau de cutie la pinin sigur mai sprijina vreo cutie si pe la alta masina dar de alta marca:))))ca asa is constructorii astia acum se combina intre ei mai ceva ca curvele:)) si desigur ca e mai ieftin.Nu uita:schimba-ti furnizorul de piese:))))) pentru ca de ex un suport motor de la pinin de exemplu bate cu unul de la jeep de ex sau unul de la chrysler,iar bieleta spate se pupa cu fratii de la hyundai care is muult mai ieftini asta asa ca fapt divers:))))

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Poate preturile alea la piese de Pinin ti se par ireale, poate eu iti par un prostanac ce nu stie unde si cum sa caute etc. etc. etc.

Dar ia d-acia seria mea de caroserie si vino tu cu alte preturi si alternative: JMR0NH77W1X009501

Daca reusesti, ma angajez sa-ti trimit un bax mare de bere buna, s-o bei cu prietenii, cu zambetul pe buze, amuzati, cu totii, ca s-a gasit un fraierici care a facut gresala sa puna la indoiala spiritul tau logistic.

In afara de asta, foarte pe scurt, arat ca am acces direct la cativa importatori de piese, am acces si la surse de piese in Anglia, am si cont pe Blueprint etc. -- am cautat de m-a luat batzu' si n-am gasit mai bine...

Arata-mi cat de slab sunt iar eu ma voi bucura daca ma vei usura de un bax de bere buna.

Cele bune,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Poate preturile alea la piese de Pinin ti se par ireale, poate eu iti par un prostanac ce nu stie unde si cum sa caute etc. etc. etc.

Dar ia d-acia seria mea de caroserie si vino tu cu alte preturi si alternative: JMR0NH77W1X009501

Daca reusesti, ma angajez sa-ti trimit un bax mare de bere buna, s-o bei cu prietenii, cu zambetul pe buze, amuzati, cu totii, ca s-a gasit un fraierici care a facut gresala sa puna la indoiala spiritul tau logistic.

In afara de asta, foarte pe scurt, arat ca am acces direct la cativa importatori de piese, am acces si la surse de piese in Anglia, am si cont pe Blueprint etc. -- am cautat de m-a luat batzu' si n-am gasit mai bine...

Arata-mi cat de slab sunt iar eu ma voi bucura daca ma vei usura de un bax de bere buna.

Cele bune,

Matteo

In primul rind nu am vrut sa jignesc sau sa fac fraier pe nimeni,doi la mina nu am avut nevoie de serie de caroserie sa vad niste preturi,trei la mina nu beau,patru la mina am vrut doar sa iti deschid ochii la o chestie.In momentul in care ai luat-o personal imi dau seama ca nu are rost sa continuam o discutie care oricum era moarta din start.In rest un principiu enuntat de bunicul meu inainte sa moara:))):"cine poate oase roade cine nu nici carne moale" vad ca e universal valabil.Atit am de spus pe tema asta ori pe o oricare alta tema legata de gv.Imi cer oficial scuze daca te-am suparat cu ceva,o saptamina frumoasa!

PS:Daca nu trimiteai discutia pe tema asta iti explicam ce si cum asa insa mi-as incalca o zicala in viata dupa care ma ghidez si ar fi pacat:))))

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Colegule,

Nu m-am simtit jignit si nici nu m-am suparat.

Doar ca, dupa ce eu stiam deja cat de adanc am sapat chestiunea pieselor la Pinin, am fost cumva surprins sa primesc abordarea ta.

Fie ca ne place sau nu, povestea pieselor e cea pe care ti-am zis-o. Poti sa te convingi oricand.

In rest, imi cer, la randul meu, scuze daca exprimarea mea a lasat sa se inteleaga altceva, te asigur ca nu asta am intentionat. Daca puneam cativa zambilici, era mai bine :)

Te salut si sper sa consimti si tu ca nu am avut o situatie tensionata si nici nu avem de ce sa avem vreuna.

Cele bune,

Matteo

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Sal baieti!imi puteti spune va rog daca pivotii la grand vitata 1 se schimba cu tot cu brat si unde gasesc pe original?multumesc frumos!

sunt cu tot cu bascula.

bascula originala in functie de versiune costa intre 1000 si 1200 lei

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare