mile Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Vitara No ase'...iara am reusit sa fac treaba pe dos oarecumva...si am cheltuit bugetul pentru sl/telescoape spate/rep. tabla si alte maruntisuri si ne-am ales in mod spontan cuuu...rotile :ha: MT-uri 235/75/r15 inclusiv jante intoarse cu et -25/-40 (din poze nu imi dau seama);zic oarecumva pentru ca acuma vad exact cat trebuie sa o salt...vineri imi ajung acasa iar de luni distractie pana seara printre table...:banana P.S. oricum le probez vineri...da' de intra fara inaltari macar pt asfalt si macadam ca am un drum de facut peste weekend. @mile - cu barile pana nu o inalt si termin cu peticitu nu ma mai incurc...eventual spunemi te rog la ce preturi le faci desi eu le vreau 800 ron bucata sau 1500 fata+spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Vitara Dupa 2 dupamese lucrate am montat sl-ul de 5 (merci Roly pt sl si sfaturi) am montat si 235-urile insa cu coafarile de rigoare tot atinge putin de tot,mai am loc de ciocanit dar inca nu am montat bl-ul...masina trage bine cu 235 deci temerile mele nu a fost justificate :wink:. Sper sa am timp saptamana viitoare sa o salt si pe bl si sa ii scot cancerul din ''podele''....pana atunci: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Vitara Daca ai et negativ f mare, e normal sa iti mai atinga. Roata este aruncata in afara si raza pe care se misca e mult mai mare. Eu am flanse de 35 si jante cu et-25, cu roti de 31", si am taiat serios din aripi. Si mai am de taiat. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Vitara Daca ai et negativ f mare, e normal sa iti mai atinga. Roata este aruncata in afara si raza pe care se misca e mult mai mare. Eu am flanse de 35 si jante cu et-25, cu roti de 31", si am taiat serios din aripi. Si mai am de taiat. Nu de coafat mie frica ci de rugina si tabla roasa de sub suportii de prindere a caroseriei...pe spate cel putin sunt inexistenti...deci momentan exclus bl :( dupa o evaluare la mester o sa vad ce drac fac cu ea,pana atunci maine am in plan ''rearanjarea'' pedalierului in locurile unde imi atinge (mai pot scoate inca 1 cm-2 din contra aripa si indrepta primul ambutisaj),de aripi nu freaca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Vitara Nu de coafat mie frica ci de rugina si tabla roasa de sub suportii de prindere a caroseriei...pe spate cel putin sunt inexistenti...deci momentan exclus bl :( dupa o evaluare la mester o sa vad ce drac fac cu ea,pana atunci maine am in plan ''rearanjarea'' pedalierului in locurile unde imi atinge (mai pot scoate inca 1 cm-2 din contra aripa si indrepta primul ambutisaj),de aripi nu freaca... Rezolvat si cu frecatul rotilor...care au taman 764 cm in diametru fata de 733 cm cat ar trebui sa aiba 235/75/15...acuma se explica de ce frecau in halu' ala, sunt fix 30/10.5/15...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Vitara Na...dupa 110 km si 20 litri de benzina + fum/abur etc...desi baga caldura, astazi decid sa il sun pe colegul @abunea sa vad a lui pe 31 cat papa (merci si inca odata si scuze de deranj)...in timpul discutiei imi aduc aminte ca temperatura la apa nu urca la mijloc unde e de obicei ci doar la 1/3 din ''grila''. Salt capota,cheie...si dupa 1 minut observ ca elicea mea e sincron cu turatia motorului (era sa dau vina pe termostat).Iau frumos una bucata carton si blochez total radiatorul, dupa 1-2 km temp. apei la normal...nu tu fum/abur...+ caldura in masina. Acuma vine sexi intrebare: se poate debloca vascocupla sau tre' alta?eventual ce sa mai verific?poate fi vreun senzor?Apa din vasul de expansiune e tot la acelasi nivel de cand am luat masina - am semn cu marker,(bujii/fise de bujii noi,ulei + filtru nou ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Vitara in vascocupla e un ulei smecher ce are alt timp de reactie fata de turatia motorului*(miscarea vibrochenului). incearca la rece, dimineata sa vezi daca vascocupla se invarte usor. dupa ce incalzesti mtorul ea ar trebui sa se invarta mai greu, insa o poti opri cu mana in timp ce merge motorul(te tine?) lipsa de caldura in interior se poate datora, atat termostatului cat si radiatoarelor infundate furtune obturate, GPL, etc etc ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Re: Vitara Primul lucru schimba termostatul si nu pune un stift de 50 de lei ca de atat o sa-ti mearga :) Sa pui garnitura de cauciuc la loc pe noul termostat sa nu uiti. Termostatul tau nu inchide corect. Editat Decembrie 4, 2014 de Adi BV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Vitara Nu a fost nici un deranj! Termostatul se poate scoate foarte usor, si verificat vizual daca mai inchide, etc. La mine, ala vechi era blocat complet pe deschis. Eu cand l-am schimbat am pus unul de 49Ron :grin: Ala era disponibil rapid atunci, si e ok. Si vara pe urcari nasoale nu trece acul de jumate. Iar acum baga si ea caldura ca lumea. Vezi treaba cu ce zicea Laurentiu, elicea de la radiator, din cate am inteles si eu de la baietii de la service, daca poti sa o tii cu mana e cam pa termocupla. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Vitara Eu am pus vascocuplaj nou, original si poate fi tinut cu mana. Am amic aici la Brasov, are pe direct pusa elicea si are caldura fara problem in masina. Daca termostatul e ok nu trebuie sa dea drumul in radiator la lichid cald. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Re: Vitara Pai caldura am in masina,dar apa imi sta la marcajul rosu indiferent de cati km fac cu ea, acuma dupa ce am pus cartonul la radiator imi sta la marcajul negru...nu cred ca e ok desi a mai scazut consumul chiar daca nu si-a revenit complet. Maine incerc sa vad daca vasco lucra sau nu ...si luni la lucru sa arunc un ochi si la termostat desi cred ca ala e vinovatul (si la pajero aveam vasco pe direct si nu aveam probleme). Editat Decembrie 5, 2014 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Vitara saturday recovery.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Re: Vitara Coleg de servici...masina tunata...ceva viteza (65 n oras)...si un sant nesemnalizat + pamantul scos pe carosabil...si Vitara la recuperari,culmea sa il dau jos nu sa-l scot...:) noroc ca nu a luat santul,... si oricum ~2 tone fata de vitara se vad/simt...[ATTACH=CONFIG]232204[/ATTACH] Aici eram in prima faza....cand nu reauseam sa il misc...ala cu spatele sunt eu :ap....:)))) Editat Decembrie 15, 2014 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: Vitara Pana la urma dupa ceva burnout-uri si forta bratelor am reusit sa il dau jos deacolo...~ 25minute de gume arse in 4x4 low pe asfalt si o serie de smuncituri...asta in condintii de trafic si politistii plecati de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Vitara Dupa o zi de ''lucru''...nu am poze din traseu...plimbarica de craciun...inultima poza apare si copilotul...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Vitara Dupa care ...la tara,undeva prin Valcea...pe ulita satului :grin: , din pacate coborarea nu am pozat-o doar partea finala care apare si in video dupa ninsoare...ce nu se vedein video din cauza zapezii e inclinatia pentru care am coborat pasagerii. https://www.facebook.com/video.php?v=747406878687823&l=4847266187544759562 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Vitara Dupa inca o tura la spa pt impachetari cu namol...incep sa nu mai fiu asa de incantat de Vitara,daca la dus am fost incarcat si am mers ok...la intoarcere desi eram 3 persoane in masina fugea de spate de numa numa;acuma nici anvelopele nu sunt mare branza,dar nici cuplu nu ma incanta - daca pe uscat/umed e ok...la namol mare se chinuie de numa ,mai ales pe urcare,(acuma si eu compar cu Pajero, care pe acelasi drum urca fluierand) Poze cu trompetzica facute azidimineata,impachetarea cu namol avand loc ieri ''la drum de seara''....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Vitara E stiut ca asta scurta topaie de fund, ca e usoara rau :) Iar diferenta de putere intre 1.6 si un 2.5td...... Poti sa ii pui motorul de Mitsubishi :grin: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Vitara Ai avut grija sa nu scape nici un cm patrat curat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Vitara Daca inca se mai vede prin geamurile laterale, atunci nu e murdara :ha: - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Vitara OOOO... Ai ajuns Vitaroman... Not bad, tre' sa ne vedem intr-o zi... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Re: Vitara Daca inca se mai vede prin geamurile laterale, atunci nu e murdara :ha: A ploat peste noapte...:); tre musai sai fac overfendere... @cotizo Iesim in vreo sambata ca no fi foc... Editat Februarie 3, 2015 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Vitara OOOO... Ai ajuns Vitaroman... Not bad, tre' sa ne vedem intr-o zi... A ploat peste noapte...:); tre musai sai fac overfendere... @cotizo Iesim in vre-o sambata ca no fi foc... Ma "inscriu" si eu! :tk 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Vitara Ma "inscriu" si eu! :tk Domnilor, Nu ma uitati si pe mine! Dati un semn. :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Vitara Daca nu plec sambata la BV ne auzim si dam o tura(maine seara pun anunt la iesiri daca e sa fie)...daca nu sambata cealalta sigur. Editat Februarie 5, 2015 de gnok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate