revo Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Am de gand sa schimb suspensia la noul Jimny, dar nu stiu cum lucreaza cele doua impreuna.....Pareri? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Re: Kit OME plus SL5 cm ? Intii ar trebui sa reformulezi ce vrei sa schimbi/modifici mai exact, ca nu e foarte clar din postarea ta. Editat Septembrie 8, 2014 de unde Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Septembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Re: Kit OME plus SL5 cm ? Adica pe intelesul tuturor: sa pun arcuri si amortizoare OME si inaltatoarele de 3 sau 5 cm de la Roly deasupra arcurilor.. Comprende? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: Kit OME plus SL5 cm ? Deci tu vrei sa pui arcuri si amortizoare OME (deci kit), peste care vrei sa pui inaltatoare pentru arcuri si prelungitoare pentru amortizoare. Practic tu vrei sa faci o inaltare peste 2 inch (5 cm). Daca da, atunci mai trebuie schimbate si alte piese cum ar fi furtunele de frina, bucsi excentrice la tendoane, etc. Iti spun baietii care au facut modificarea ce trebuie sa faci exact. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Kit OME plus SL5 cm ? Pana la urma am montat un kit de suspensie Ironman, care vad ca se comporta excelent, binenteles si cu schimbarea bucsilor la tendoane (unghi caster) si a furtunelor de frana Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Re: Kit OME plus SL5 cm ? Pana la urma am montat un kit de suspensie Ironman, care vad ca se comporta excelent, binenteles si cu schimbarea bucsilor la tendoane (unghi caster) si a furtunelor de frana[ATTACH=CONFIG]226299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226300[/ATTACH] Salut! Si cat a ajuns ? Si cu cat l-ai inaltat pana la urma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate