Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi de Grecia

omoroka

Postări Recomandate

Re: Sfaturi de Grecia

In plus nu cred ca politia de frontiera nu are acces la baza de date a celor de la evidenta populatiei, care au emis pasaportul, sa intre si sa vada cine sunt parintii copilului...dar asta presupune un efort mai mare decit sa acela de a lua mu...ra in gura... CN-ul de la trecatorul peste frontera..Ma intreb cand 'om intra in Schengen si vor disparea militienii de frontiera cine ne mai pazeste copiii....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In plus nu cred ca politia de frontiera nu are acces la baza de date a celor de la evidenta populatiei, care au emis pasaportul, sa intre si sa vada cine sunt parintii copilului...dar asta presupune un efort mai mare decit sa acela de a lua mu...ra in gura... CN-ul de la trecatorul peste frontera..Ma intreb cand 'om intra in Schengen si vor disparea militienii de frontiera cine ne mai pazeste copiii....

si eu cred ca au acces la baza de date , dar in afara de efortul depus , mai exista si timpul pierdut......

ce legaturi or avea la bazele de date , ce viteza , etc.....pune 2 minute de masina ori 40 masini la coada cu copii si nu o sa mai convina nimanui sa stea atata timp

e mai simplu sa ai o copie la tine

parerea mea

Link spre comentariu

Eu am fost de 7-8 ori in Grecia si cred ca de minim 10 ori cu copilul afara din RO (incepind cu varsta de 4 luni, prin cel putin 3 puncte de iesire din Ro) dar nu am avut niciuna dintre problemele tale...ce e drept la una dintre iesiri militianul ne- a luat pasapoartele si ne -a introdus intr-o baza de date ca suntem parintii copilului, dar nu ne-a cerut certificatul.....

Despre politia din GR.....doar de bine....m-a luat radarul undeva in Halkidiki, mi a facut semn sa oprescu si cand a vazut ca sunt cu nr de RO m-a lasat in pace.....iar pe Egnatia Odos eu am cam mers doar cu peste 160kmh...fara vreo problema vreodata

Ai fost fericit.

In urma cu 4 ani am muscat o amenda la Termopile. Ne-a usurat grecul de 350 iepuroi si ne-a retinut permisul de conducere pana anm revenit cu confirmarea platii amenzii. Aveam 142 km/h, insa excrocii au pus un indicator cu limitare de 100 km cu doar 5-600 m inainte de punctul de filaj. In final au fost totusi ok deoarece am primit discount de 50% pentru plata in 24 de ore.

Pentru vehiculele cu nr grecesc aveau o surpriza si mai mare, si folosind bormasina din dotare ii lasau pe bietii contravenienti fara placuta de inmatriculare pana la prezentarea dovezii platii.

Inca ceva. Cei care trec prin Serbia trebuie sa aiba grija la limita de viteza. Daca mergi prea tare si nu te intelege sarbul ai sanse sa petreci vacanta la parnaie. In plus te duce direct la judecator, iar daca ai norocul sa fie weekend sau dupamasa stai nitel si prin arest

O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare