Max Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Cica asta e cel mai mare camion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Altii spun ca asta e "al mai mare".. sau a fost la un moment dat ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ce zice aztec e corect :lol: i-am facut eu pana :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Oficial Caterpillar si Liebherr au cele mai mari camioane.....dar astea se incadreaza la megastructuri....si nu au(pot) drept de circulatie pe drumurile publice :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 dar ce drum public le tine???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Intregi....nu....doar pe bucati......la o simpla pana si ai nevoie de.....macara :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Si cum rusul a inventat totul (asa am citit eu prin cartile aparute prin anii '50).. Cel mai mare camion pana la urma, in opinia lor este... Rusesc Adica Belaz ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 e pe aproape :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Oficial Liebher T282B Mining Truck este cel mai mare Ceva date tehnice:Engine Power: 2013-2722kw Masa gol: 203 tone Masa totala:568 Tone Vteza max :64km/h Pret informativ 3 mil $....ptr plata integral oferim reduceri :D :D :D Senzatii la bord: its like driving a house :lol: :lol: :lol: Personal in acesta m-as simti bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Altii spun ca asta e "al mai mare".. sau a fost la un moment dat Este si la ora actuala... http://www.youtube.com/watch?v=_KjypQzv ... ed&search= :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 http://www.hankstruckpictures.com/d_child_sar_h.htm ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 http://www.hankstruckpictures.com/d_child_sar_h.htm Astea sunt in Africa de Sud. MAN-urile si Mercedes-urile sunt preparate de Titan si sunt cu tractiune integrala. Celelalte camioane, sunt cu tractiune doar pe spate si sunt Pacific-uri. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate