buhu Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Cine stie mai multe despre acest produs, daca ajuta , daca se merita ( costa cam 320€ ) daca a avut cineva etc. ? In primul rand ma intereseaza toate astea pentru Toyota ,daca are rost sa montez . http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila ioi ioi ioi ce complicatii ,,,mai bine o tzapi jos,,si cu banii aia iei ceva util!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila ioi ioi ioi ce complicatii ,,,mai bine o tzapi jos,,si cu banii aia iei ceva util!! Corect... Eu nu le mai am de vreo 4 ani dar nici nu le simt lipsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 5, 2008 Autor Partajează Postat August 5, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila ioi ioi ioi ce complicatii ,,,mai bine o tzapi jos,,si cu banii aia iei ceva util!! Pepi, tu sti ca eu vin la concursuri cu ea pe roti din Austria, deci nu o folosesc doar in teren, iar pentru mers toata ziua fara bara stabilizatoare mi-e frica sa nu fie ca o barca. Oricum idea era daca diferenta este mare fara ele si cat de mult ajuta in teren. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila Eu m-am obisnuit sa merg cu bara stabilizatoare spate decuplata, am fost cu masina pana in Grecia asa ... am uitat-o pe pozitia "off" dupa o iesire si, pana cand m-am prins eu, trecusera deja cateva zile :ha: ... daca mergi normal si nu faci "testul elanului" toata ziua, n-ai treaba ... ce-i drept, inca n-am fost pus in ipostaza de a evita brusc un om care-mi sare in fata [ daca insa e vorba de alt animal, sorry, da' tin volanul drept si incerc sa pun frana "decent" ... atat ! ... am vazut destule accidente nasoale cu masini care au incercat sa evite aiurea fro' pisica si au omorat oameni nevinovati ] ... ... in teren, este foarte "palpabila" diferenta ... puntea spate flexeaza mult mai bine, iar rotile "se ascund" sfioase sub caroserie :ha: atunci cand e vorba de vreun sleau mai acatarii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila si eu merg fara ea ....iar Patrolul e destul de mare...o singura data am avut problema din cauza lipsei ei....pe asfalt....cascam gura....drumul a facut brusc la stanga...eu la fel....brusc de volan dupa el....viteza prea mare=derapaj de toata frumusetea :ha: ....in rest....nici o problema....vorba cuiva de mai sus...banii aia ai poti cheltui pe altceva mai util :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Bara stabilizatoare decuplabila chiar asa. daca ti-e frica de treaba cu testu elanului, pui gume agricole!! aderenta zero rezulta derapaj, nu inclinare :ha: :p glumesc Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate